ΚΑΙΡΟΣ

Βενιζέλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ένα πολιτικό «ρεσάλτο»

Σκληρή απάντηση έδωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατέθεσε πρόταση για τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής ζητώντας τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών και του Ευάγγελου Βενιζέλου για τη λίστα Λαγκάρντ.

Ο κ. Βενιζέλος κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για πολιτικό ρεσάλτο, λέγοντας ότι θέλει να παρεμποδίσει την κυβέρνηση να λειτουργήσει, θέλει να ρίξει την κυβέρνηση και να οδηγήσει τη χώρα στο χάος.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να επιτρέψει στην Ελλάδα να αναπαύσει και να αποκτήσει προοπτική, τόνισε ο κ. Βενιζέλος επισημαίνοντας «πρόκειται λοιπόν για μία εκδήλωση πολιτικού τυχοδιωκτισμού, ακραία, ένα «ρεσάλτο», το οποίο είναι επανάληψη της προσπάθειας που έκανε προεκλογικά και έχασε. Έξι μήνες μετά τις εκλογές, θα ξαναχάσει. Συγκρούεται με όλη την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, συγκρούεται με το ΠΑΣΟΚ, συγκρούεται ο κ. Τσίπρας μαζί μου, συγκρούεται με την κοινή λογική. Είναι μία λάθος επιλογή. Θα έχουμε πολλά να πούμε τις επόμενες ημέρες».

Νωρίτερα σήμερα, ο κ. Κουβέλης έθεσε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ τους δύο βουλευτές Οδυσσέα Βουδούρη και Πάρι Μουτσινά, καθώς είχαν ταχθεί υπέρ της παραπομπής σε προανακριτική και του Ευάγγελου Βενιζέλου για τη λίστα Λαγκάρντ.

Στην επιστολή του ο κ. Κουβέλης αναφέρει ότι «οι δύο Βουλευτές επί μακρόν, με τη συστηματική και μόνιμη διαφοροποίησή τους από όλες τις θέσεις και πρωτοβουλίες του κόμματος έχουν έρθει σε πλήρη ρήξη με τις συντεταγμένες λειτουργίες και κατευθύνσεις της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Αριστεράς».
Πηγή: skai.gr