Βελόπουλος: Τείχος και ναρκοπέδιο στον Έβρο. Θα συνεργαστώ με τον Θεό (vid)

Το χτίσιμο ενός τείχους από το δέλτα του Έβρου μέχρι το τριεθνές και την παράλληλα ανάπτυξη ενός ναρκοπεδίου, προτείνει ως ανάχωμα στην παράνομη μετανάστευση και την τουρκική προκλητικότητα ο επικεφαλής του κόμματος «Ελληνική Λύση», Κυριάκος Βελόπουλος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Βελόπουλος δήλωσε ότι ταυτίζεται με τον Όρμπαν και του αρέσει η πολιτική που ακολουθεί ο Σαλβίνι στην Ιταλία, σημειώνοντας ότι οραματίζεται μία χριστιανική Ευρώπη χωρίς ισλαμιστές.

«Η Ευρώπη πρέπει να στεγανοποιηθεί» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση αν υπάρχει το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με κάποιο κόμμα απάντησε: «με τον Θεό».

Παράλληλα δήλωσε ότι στηρίζει την θανατική καταδίκη στην Ελλάδα για εμπόρους ναρκωτικών βιαστές και δουλέμπορους, θέτοντας ωστόσο την τελική απόφαση στην κρίση του λαού, ο οποίος θα αποφασίζει για τη μοίρα του θύτη με δημοψήφισμα.

Ο επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης» διέψευσε ότι έχει σχέση με Ρώσους ολιγάρχες, διευκρινίζοντας ότι οι σχέσεις του με τη Ρωσία είναι καθαρά επιχειρηματικές.

Εξέφρασε ωστόσο την άποψη ότι η Ελλάδα οφείλει να πάψει να είναι εχθρός της Ρωσίας.

Ερωτηθείς για τα ομόφυλα ζευγάρια σημείωσε πως ως ορθόδοξος χριστιανός δεν συμφωνεί.

Τέλος αποκάλυψε ότι οι περίφημες «επιστολές του Ιησού» τις οποίες διαφήμιζε μέσω τηλεπωλήσεων είναι αντίγραφα μοναχών από παλαιότερες περγαμηνές που βρίσκονται στη μονή Αγίου Διονυσίου στο Άγιο Όρος.

Σε ό,τι αφορά την είσοδο της «Ελληνικής Λύσης» στην Ευρωβουλή εκτίμησε ότι ήταν αποτέλεσμα εκροών από πολλές διαφορετικές παρατάξεις, σημειώνοντας ωστόσο ότι την μεγαλύτερη ζημιά την έκανε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, χαρακτήρισε τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές «Μητέρα των Μαχών» και δήλωσε ότι το ψηφοδέλτιο του κόμματός του είναι ήδη έτοιμο, ενώ αποκάλυψε ότι θα παραιτηθεί από Ευρωβουλευτής προκειμένου να λάβει μέρος στις Εθνικές εκλογές.

Να σημειωθεί ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, τη θέση του στην Ευρωβουλή καταλαμβάνει ο Εμμανουήλ Φράγκος.

Ο κ. Βελόπουλος δεν παρέλειψε μάλιστα να ευλογήσει τον Δημήτρη Οικονόμου.