Βελόπουλος για Μητσοτάκη: Πρέπει να πάμε άμεσα σε εκλογές

"Δυστυχώς ο κ. πρωθυπουργός απεδείχθη κατώτερος των περιστάσεων. Πρέπει να πάμε σε εκλογές τώρα" δηλώνει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης

 Άμεση προσφυγή στις κάλπες ζητά με δήλωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

«Με ένα μαγνητοσκοπημένο μήνυμα, στο οποίο περιμέναμε ανάληψη ευθύνης, σήμερα ο πρωθυπουργός, έκανε για ακόμη μια φορά μετακύληση ευθύνης. Μετακύλησε την όποια ευθύνη του θέματος των υποκλοπών στο γενικό γραμματέα του γραφείου του, ο οποίος δεν έχει καμία πολιτική ευθύνη και στον διοικητή της ΕΥΠ, ο οποίος και αυτός αποπέμφθηκε δια παραιτήσεως» αναφέρει στη δήλωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και καταλήγει:

«Για ακόμη μια φορά ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε τα όσα λέμε. Δεν αναλαμβάνει ποτέ την ευθύνη των κακών δυσάρεστων και οικτρών επιλογών της κυβέρνησης. Πρέπει επίσης να του πούμε, ότι και ο νέος διοικητής της ΕΥΠ είναι οπαδός της συμφωνίας των Πρεσπών. Το χειρότερο δε όλων είναι ότι συνωμοσιολόγησε χωρίς να μας πει ποιοι πως και γιατί ζητούν την αποσταθεροποίηση της χώρας. Δυστυχώς ο κ. πρωθυπουργός απεδείχθη κατώτερος των περιστάσεων. Πρέπει να πάμε σε εκλογές τώρα».
 

Πηγή: skai.gr