Σκληρή κόντρα μεταξύ Γιώργου Βαρεμένου - Άννας Καραμανλή στον «αέρα» του ΣΚΑΪ

Αντιπαράθεση μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Βαρεμένου και της βουλευτού της ΝΔ Άννας Καραμανλή

Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Βαρεμένου και της βουλευτού της ΝΔ  Άννας Καραμανλή σημειώθηκε στον «αέρα» της εκπομπής «Σήμερα» του ΣΚΑΪ.

Ο Γιώργος Βαρεμένος χαρακτήρισε «πολιτικό εκβιαστή» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι έχει καταπατήσει το Σύνταγμα, με τα λεγόμενά του να προκαλούν την αντίδραση της βουλευτού της ΝΔ.

Παίρνοντας το λόγο η Άννα Καραμανλή, αρχικά εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια για τους δύο πιλότους, που σκοτώθηκαν και είπε:

«Πάλι καλά, που ο κ. Τσίπρας κράτησε ενός λεπτού σιγή χθες στην ομιλία του στο Περιστέρι».

Κατηγόρησε δε, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι την ημέρα, που ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου πιλότου, πήγε χαμογελαστός στο θέατρο Παλλάς, δείχνοντας σχετική φωτογραφία του με τη Ράνια Σβίγκου και την Πόπη Τσαπανίδου. «Αυτή είναι η υποκρισία Τσίπρα» ανέφερε.

Τότε ο Γιώργος Βαρεμένος φώναξε «αθλιότητα», άρπαξε τη φωτογραφία και την τσαλάκωσε. «Τι θέλουν να πουν ότι δεν σεβόμαστε το θάνατο των πιλότων; Το δέχεστε αυτό;» διερωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο Δημήτρης Οικονόμου πήρε τον λόγο και του είπε ότι η χειρονομία αυτή σε μια κυρία δεν ήταν ωραία, ζητώντας να πέσουν οι τόνοι, με τον κ. Βαρεμένο να δηλώνει ότι παίρνει πίσω την χειρονομία. «Προς τιμήν σας» τόνισε η κ. Καραμανλή. 

«Τα δέχομαι όλα στο διάλογο εκτός από την αμφισβήτηση του πατριωτισμού του ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε ο κ. Βαρεμένος, με τη βουλευτή της ΝΔ να δηλώνει πως έκανε «πολιτική κριτική». 

Πηγή: skai.gr