Με το αεροπλάνο του Δένδια έφυγε ο Τζιτζικώστας από τη Σμύρνη – Η ανάρτηση του περιφερειάρχη

Στη 1 τη νύχτα αναχώρησε από την Σμύρνη ο Απόστολος Τζιτζικώστας, με το κυβερνητικό αεροσκάφος το οποίο μετέφερε στην Ελλάδα τον υπουργό Εξωτερικών από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. «Σας ευχαριστώ για ακόμη μια φορά για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Τέλος καλό, όλα καλά» ανέφερε ο περιφερειάρχης

Στη 1 τη νύχτα αναχώρησε από την Σμύρνη ο Απόστολος Τζιτζικώστας, με το κυβερνητικό αεροσκάφος το οποίο μετέφερε στην Ελλάδα τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια στην πτήση επιστροφής από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. 

Το αεροσκάφος με τον Νίκο Δένδια παρέλαβε τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και τους συνεργάτες τους και τους αποβίβασε στην Ελευσίνα. 

Υπνθυμίζεται ότι εχθες το μεσημέρι , οι τουρκικές αρχές απαγόρευσαν χωρίς λόγο την είσοδο του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα στη Σμύρνη, προκειμένου να προεδρεύσει στη σύνοδο της ευρωμεσογειακής επιτροπής ARNEM της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών. 

«Σας ευχαριστώ για ακόμη μια φορά για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Τέλος καλό, όλα καλά» ανέφερε σε ανάρτησή του ο περιφερειάρχης. 

Ο Απ. Τζιτζικώστας θα αναχωρήσει μετά το μεσημέρι από Αθήνα με προορισμό την Θεσσαλονίκη. 


 

Πηγή: skai.gr