ΚΑΙΡΟΣ

Τσίπρας: Ο λαός θα δώσει ισχυρή εντολή - Στήριξη από 50 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Την πεποίθηση ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει ισχυρή εντολή για το παρόν και το μέλλον, διατυπώνει ο Αλέξης Τσίπρας με δήλωσή του στην Αυγή, με αφορμή την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

«Σήμερα ξεκινά η μεγάλη εκλογική μάχη. Ο ελληνικός λαός θα δώσει ισχυρή εντολή για το παρόν και το μέλλον. Η Ελλάδα δεν μπορεί να γυρίσει πίσω. Και δεν θα γυρίσει. Θα πάει μόνο μπροστά», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θέτοντας ως διακύβευμα της εκλογικής μάχης το να προχωρήσει η Ελλάδα μπροστά.

«Έχουμε μπροστά μας κρίσιμες μάχες, τη μάχη να ανοικοδομήσουμε την οικονομία και το να σταθεί η χώρα στα πόδια της και τη μάχη μίας διαρκούς διαπραγμάτευσης καθώς η διαπραγμάτευση για το χρέος αναμένεται να γίνει συντομότερα ακόμη και τον Οκτώβρη» δήλωσε εξάλλου ο κ. Τσίπρας την Πέμπτη υποδεχόμενος την υπηρεσιακή πρωθυπουργό Βασιλική Θάνου στο Μαξίμου.

Στο μεταξύ, 50 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με επιστολή τους δηλώνουν την στήριξη τους στον Αλέξη Τσιπρα και στο κόμμα. Ανάμεσά τους, ο Γιώργος Ακριώτης που ήταν απών κατά την ψήφιση των μέτρων και ο Δημήτρης Σεβαστάκης που είχε ψηφίσει «παρών» σε ένα άρθρο. Οι βουλευτές εξαπολύουν επίθεση στη Λαϊκή Ενότητα, σημειώνοντας ότι «εκφυλιστικά φαινόμενα όπως προσωπικές στρατηγικές, κατάχρηση των πολιτειακών ρόλων, αξιοποίηση των διερευνητικών εντολών, κωλυσιεργία και ακρότητες για προσωπικά και εκλογικά οφέλη, αντίκεινται στη θέληση και στα συμφέροντα του λαού και της κοινωνίας.» 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της Επιτροπής Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία του προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, στην Κουμουνδούρου. Το μεσημέρι συνεδριάζει και η Πολιτική Γραμματεία-Εκλογική Επιτροπή του κόμματος.

Η επιστολή των 50 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ



Σημειώνεται ότι απόψε Παρασκευή, στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ στις 9 παρουσιάζεται η πρώτη μεγάλη προεκλογική δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. 
Πηγή: skai.gr