Τσίπρας για ένταση στον Ευαγγελισμό: Ήρωες χθες, σήμερα η φωνή τους ενοχλεί

Αιχμηρή ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα κατά της κυβέρνησης, για την ένταση που επικράτησε το πρωί σε κινητοποίηση γιατρών και εργαζομένων του νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

«Χθες ήταν ‘’οι ήρωες με τις λευκές και τις πράσινες μπλούζες’’, που τους χειροκροτάμε στα μπαλκόνια. Σήμερα οι ήρωες δε δικαιούνται να έχουν φωνή, όταν αυτή ενοχλεί την κυβέρνηση», έγραψε στο Facebook ο κ. Τσίπρας κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι χθες πήγε στο νοσοκομείο με τις κάμερες και σήμερα τους στέλνει τις αστυνομικές δυνάμεις.

«Τους ήρωες τους θέλουμε δηλαδή στην πρώτη γραμμή, να διακινδυνεύουν τη ζωή τους, χωρίς πολλές φορές τον απαραίτητο εξοπλισμό, αλλά όχι και να βγάζουν και γλώσσα. Να δουλεύουν τους θέλουμε. Όχι να διαμαρτύρονται, να ζητάνε προστατευτικά υλικά, διαγνωστικά τεστ, διορισμούς μόνιμων γιατρών και εν τέλει να μας χαλάνε το προφίλ», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Τονίζει ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν σηκώσει στην πλάτη τους όλη την Ελλάδα εν μέσω πανδημίας, αξίζουν καλύτερης αντιμετώπισης.

«Όσο και να προσπαθεί κανείς να τους φιμώσει με αποφάσεις διοικητών νοσοκομείων που απαγορεύουν δηλώσεις τους στα ΜΜΕ ή με αστυνομικούς που διαλύουν συγκεντρώσεις τους, η φωνή τους είναι τόσο δυνατή που θα φθάσει σε κάθε σπίτι», σημειώνει.

Πηγή: skai.gr