Τουρκικά μέσα: «Προκλητικός και αλαζονικός ο Μητσοτάκης - Σκανδαλώδης απάντηση στον Ερντογάν»

Επίθεση στον Έλληνα πρωθυπουργό από μεγάλο μέρος του τουρκικού Τύπου σήμερα, ο οποίος κάνει λόγο για «προκλητικές δηλώσεις» που «κλιμακώνουν την ένταση»

Επίθεση στον Έλληνα πρωθυπουργό από μεγάλο μέρος του τουρκικού τύπου σήμερα, ο οποίος κάνει λόγο για «προκλητικές δηλώσεις» που «κλιμακώνουν την ένταση», με φόντο τα F16 την απαίτηση της Τουρκίας για «αποστρατιωτικοποίηση» των νησιών.   

«Αλαζονική απειλή προς την Τουρκία από τον  Έλληνα πρωθυπουργό Μητσοτάκης! Σκανδαλώδης απάντηση στα λόγια του προέδρου Ερντογάν » είναι ο πηχυαίος τίτλος της ahaber, σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη από την Τανάγρα, όπου είπε ότι «όσοι καυχιούνται ότι θα έρθουν ξαφνικά ένα βράδυ, θα ξυπνήσουν ξαφνικά ένα βράδυ και θα βρεθούν σε μια πικρή πραγματικότητα».

«Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προειδοποίησε τη διοίκηση της Αθήνας λέγοντας “μπορεί να έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα”. Η Ελλάδα, η οποία επίσης παραβιάζει τα δικαιώματα της Τουρκίας στη Μεσόγειο και το Αιγαίο, συνεχίζει να κάνει δηλώσεις που θα κλιμακώσουν την ένταση. Ο Έλληνας πρωθυπουργός Μητσοτάκης απείλησε την Τουρκία λέγοντας: “Όσοι καυχιούνται ότι θα έρθουν ξαφνικά ένα βράδυ, θα ξυπνήσουν ξαφνικά ένα βράδυ και θα βρεθούν σε μια πικρή πραγματικότητα” γράφει η τουρκική ιστοσελίδα. .

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός Μητσοτάκης, που με κάθε ευκαιρία προκαλεί και βάλει κατά της Τουρκίας, προχώρησε ξανά σε υπερβολικές δηλώσεις» γράφει η SonDakika, σχολιάζοντας την δήλωση Μητσοτάκη. 
 

Πηγή: skai.gr