Κλείσιμο

Ποιος θα σώσει την τιμή του κρεμμυδιού; «Αντι-ιμπεριαλιστής Ερντογάν» εναντίον Κιλιτσντάρογλου

Ερντογάν: "Μπορεί να το βάλεις κάτω το κρεμμύδι και να το χτυπήσεις με τη γροθιά σου; Όχι, γιατί θα χαλάσει η πολυτέλειά σου!"

Ποιος θα σώσει την τιμή του κρεμμυδιού; Η κόντρα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος δήλωσε αντιιμπεριαλιστής, με τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου για την τιμή του κρεμμυδιού, της πατάτας και των άλλων ζαρζαβατικών, δηλαδή για την ακρίβεια, οξύνεται στην Τουρκία, ενώ οι τουρκικές εκλογές πλησιάζουν. 

Ο καθηγητής και μέλος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) του Κιλιτσντάρογλου, Ερσάν Σεν σχολίασε ότι ο λαός δεν έχει να φάει, όπως έχει επισημάνει και ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος.

Ο Ερντογάν σήκωσε το γάντι. «Μας λέει: ‘’ο λαός τι θα φάει; Δρόμους;’’ Άκου κουβέντα! Δεν ντρέπεται και αποκαλείται και καθηγητής... Αλλά δεν ξέρει και την υπέροχη γεύση του κρεμμυδιού. Μπορεί να το βάλεις κάτω το κρεμμύδι και να το χτυπήσεις με τη γροθιά σου; Όχι, γιατί θα χαλάσει η πολυτέλειά σου!»  

«H αντιπολίτευση λέει πως με τις γέφυρες, τους δρόμους με τα αεροδρόμια και τα πανεπιστήμια δεν είναι είναι αρκετά για τις πατάτες και τα κρεμμύδια. Ρε, αν δεν υπάρχουν αυτά πώς και από πού θα έρθουν οι πατάτες και τα κρεμμύδια;» διερωτήθηκε ο Τούρκος πρόεδρος.

«Η αλήθεια είναι ότι μακάρι ο κόσμος να είχε χρήματα να αγοράζει κρεμμύδια και να τα σπάει… Ο πρόεδρος Ερντογάν κάποιες φορές μας κάνει και γελάμε!» σχολίασε ειρωνικά ο Φατίχ Πορτακάλ , παρουσιαστής της Sozcu TV. 

Πηγή: skai.gr