Το mea culpa Γιαννακοπούλου για τα «γαλλικά» σε Κεραμέως

Mea culpa αλλά μόνο για το ύφος, από τη βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου, για τα «γαλλικά» που ακούστηκε να λέει για την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως στη Βουλή, καθώς είχε μείνει κατά λάθος ανοιχτό το μικρόφωνό της.

Η κ. Γιαννακοπούλου, εξήγησε μέσω της ιστοσελίδας της στο Facebook πως εξέφρασε με ανθρώπινο εκνευρισμό την αντίθεσή της σε ρυθμίσεις της κ. Κεραμέως «που δεν φαίνεται να τα έχει καθόλου καλά με το διάλογο».

«Δεν ήθελα να θίξω πρόσωπα και θεσμούς, όπως ποτέ δεν το έχω κάνει μέχρι και σήμερα. Mea Culpa για το ύφος, όμως για την ουσία : οι απαράδεκτες επιλογές της κυρίας Κεραμέως παραμένουν και θα τις συζητήσουμε στη Βουλή αναλυτικά», αναφέρει η κ. Γιαννακοπούλου.

 

Πώς έγινε το περιστατικό

Η κ. Γιαννακοπούλου, καθόταν ακριβώς πίσω από την κάλπη που είχε στηθεί στην Ολομέλεια για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου, όταν κάποια στιγμή ακούστηκε να μιλά εκνευρισμένη στο κινητό της τηλέφωνο, λέγοντας μεταξύ άλλων «τα έχει κάνει σκ@τ@. Θα γίνει χαμός. Θα τη σκίσω», για να γίνει αντιληπτό στη συνέχεια ότι αναφερόταν στην Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, προκαλώντας σχόλια περί αιτήματος προσωπικής εξυπηρέτησης που δεν πήγε καλά.

Πηγή: skai.gr