Θεσσαλονίκη: Η βόλτα Μητσοτάκη, οι 10 εκπλήξεις και ο... Μαρσέλο - Δείτε βίντεο

Ο πρωθυπουργός περπάτησε σε Τσιμισκή και Αριστοτέλους, μίλησε με τον κόσμο, έβγαλε σέλφι, αντάλλαξε απόψεις για ποδόσφαιρο και κατέληξε σε πάρτι της ΟΝΝΕΔ

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι από το βράδυ ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της παρουσίας του στην 86η ΔΕΘ.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε βόλτα στην Τσιμισκή και την Αριστοτέλους, χαιρέτισε πολύ κόσμο και βγήκε αμέτρητες selfie.

Στην πλατεία Αριστοτέλους είχε συγκεντρωθεί κόσμος γνωρίζοντας ότι θα επισκεφτεί το περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας και ενημερώθηκε από τους κ.κ. Θεοχάρη και Μαρινάκη για τις λειτουργίες και τις πληροφορίες που παρέχει το περίπτερο και ότι ανάλογο περίπτερο υπάρχει και στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς.

Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε πως έτσι κι αλλιώς βρισκόμαστε σε προεκλογική χρονιά και συνεπώς ευχήθηκε στα κομματικά στελέχη υπομονή, δουλειά και δύναμη.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός μετέβη στο roof garden του Ηλέκτρα Παλλάς όπου γίνεται η καθιερωμένη δεξίωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, με τους δημοσιογράφους. Παρούσα εκεί και η Άννα Μισέλ Ασημακόπουλου.

Ο κ. Μητσοτάκης συνοδευόταν επίσης από τον γιο του Κωνσταντίνο, ο οποίος βρίσκεται για πρώτη φορά σε ΔΕΘ και ήταν εξαιρετικά ευδιάθετος, αστειευόμενος για πολλά ζητήματα.

Ωστόσο, τόνισε ότι στην αυριανή κεντρική ομιλία του στα εγκαίνια της ΔΕΘ θα έχει "δέκα εκπληξεις", αλλά παρά την επιμονή των δημοσιογράφων για μια είδηση δεν ανταποκρίθηκε. Ερωτηθείς εάν θα είναι και πάλι πρωθυπουργός περιορίστηκε να πει ότι αυτό θα το αποφασίσει ο λαός.

Για τα 30+ έργα της Θεσσαλονίκης ο πρωθυπουργός ξεχώρισε το μετρό και είπε ότι πριν τις επόμενες εκλογές δεν προλαβαίνει να το εγκαινιάσει και να παραδοθεί διότι αυτό θα γίνει στο τέλος του 2023, όμως είπε ότι θα δώσει συνέντευξη τύπου μέσα στο μετρό...

Όταν του επισημάνθηκε ότι στη βόλτα του στο κέντρο της πολης είχε μεγάλη επιτυχία στα νέα παιδιά είπε οτι είναι μελλοντικοί ψηφοφόροι και επενδύει σε αυτούς, προφανώς αστειευόμενος, ενώ όταν του τονίστηκε ότι πολλά από αυτά τα παιδιά δεν θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές είπε με νόημα "επενδύω και για το 2027".

Ρωτήθηκε και για τον Ολυμπιακό και τον Μαρσέλο και απάντησε ότι μπορεί να παίξει και αριστερό χαφ στην αγαπημένη του ομάδα.

Ο πρωθυπουργός στη συνέχεια μετέβη σε μπαρ του κέντρου όπου διοργάνωσε πάρτι η ΟΝΝΕΔ.

Πηγή: www.voria.gr