ΚΑΙΡΟΣ

Θεοδωράκης: Όχι σε εκλογές στο άμεσο μέλλον

Αντίθετος στο ενδεχόμενο μίας άμεσης προσφυγής στις κάλπες εμφανίζεται σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωράκη «εκλογές και αξιολόγηση δεν πάνε μαζί, ούτε εκλογές και πρόγραμμα Ντράγκι» και υπογραμμίζει ότι «το “εδώ και τώρα εκλογές” δεν αποτελεί επαρκή πολιτική πρόταση».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση υποστηρίζει ότι «αργεί να προσαρμοστεί στην πραγματικότητα» ενώ παράλληλα επικρίνει το Μαξίμου για τους χειρισμούς του στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

«Αντί να ρυθμίσουν αμέσως το θολό τοπίο, “τσαλαβουτήσανε” για δύο σχεδόν χρόνια σε σοβιετικού τύπου θεωρίες» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος και στα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων που εμφανίζουν το Ποτάμι χαμηλά σε δημοτικότητα, ο κ. Θεοδωράκης εμφανίστηκε καθησυχαστικός, προβλέποντας ότι όταν φτάσει η ώρα των εκλογών θα υπάρξει συσπείρωση των ψηφοφόρων του κόμματος.

Τέλος, με αφορμή την ανάδειξη Τραμπ στον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ, προειδοποιεί για τον κίνδυνο του λαϊκισμού και του «φόβου των άλλων» και απορρίπτει τον ισχυρισμό της αντισυστημικής ψήφου στον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είναι «δισεκατομμυριούχους και έχει στη δούλεψή του 200.000 ανθρώπους».
Πηγή: skai.gr