Τροχαία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Παρασκευή λόγω της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν και πότε

Σε συγκεκριμένα οδικά τμήματα σε περιοχές των Δήμων Μεγαρέων, Μαραθώνος, Λαυρεωτικής, Παλαιού Φαλήρου, Καλλιθέας και Αθηναίων λόγω των εκδηλώσεων κατά την παράδοση - παραλαβή της Ολυμπιακής Φλόγας στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων «ΠΑΡΙΣΙ 2024»

Κλείσιμο

Τετ α τετ Μητσοτάκη - Πούτιν: Η ατζέντα και οι στόχοι της συνάντησης

Τετ α τετ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν την Τετάρτη στο ρωσικό θέρετρο Σότσι, με τους δυο ηγέτες να αναμένεται να συζητήσουν όλο το φάσμα της διμερούς συνεργασίας και την ενίσχυσή της και την υιοθέτηση κοινού προγράμματος δράσεων για τα έτη 2022 – 2024. Άλλωστε, ήδη υπάρχει πολύ πετυχημένη συνεργασία στο πλαίσιο της μεικτής διυπουργικής επιτροπής που είχε συμφωνήσει ο πρωθυπουργός με το ρώσο ομόλογό του πέρυσι τον Ιανουάριο στη χώρα μας. 

Στην ατζέντα της συνάντησης Μητσοτάκη - Πούτιν θα βρεθούν οι διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις, στις οποίες δίνει πολύ μεγάλο βάρος η Αθήνα, καθότι θα συζητηθούν οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, αλλά και στη Λιβύη όπου υπάρχουν και τα τουρκικά στρατεύματα, αλλά και η εξέλιξη της πανδημίας. 

Οι σχέσεις των δυο χωρών είναι υπό το πρίσμα της συμμετοχής της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει την εμβάθυνση των σχέσεων της χώρας μας με τη Μόσχα κάτι που θα επιδιώξει ο κ. Μητσοτάκης κατά τη συνάντηση του με τον κ. Πούτιν. 

Πηγή: skai.gr