ΣΥΡΙΖΑ: «Θα αποπέμψει ο κ. Μητσοτάκης τον στρατηγικό κακοπληρωτή βουλευτή του, Π. Μαντά;»

Τι αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις καταγγελίες που αφορούν τον βουλευτή της ΝΔ, Π. Μαντά σχετικά με ληξιπρόθεσμες οφειλές στο δημόσιο και off εταιρίες 

«Θα αποπέμψει τον στρατηγικό κακοπληρωτή βουλευτή του ο κ. Μητσοτάκης ή θα συνεχίζει να τον καλύπτει;», ρωτά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του αναφορικά με τον βουλευτή της ΝΔ Περικλή Μαντά.

Ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «την ώρα που πολίτες και επιχειρήσεις βουλιάζουν σε αισχροκέρδεια και χρέη, τους κατάσχονται μισθοί και συντάξεις για οφειλές μερικών ευρώ και απειλούνται με πλειστηριασμούς και εξώσεις από τον πτωχευτικό νόμο του κ. Μητσοτάκη, ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ, Περικλής Μαντάς, έχει καταφέρει το ακατόρθωτο: Έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο άνω των 600.000 ευρώ, αλλά δεν τον ενοχλεί κανείς».

Επιπλέον ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «πέρα από τα χρέη στο Δημόσιο, έχει δανεικά και αγύριστα σε τράπεζες σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ, όπως προκύπτει από το πόθεν έσχες του».

«Για τον βουλευτή του κ. Μητσοτάκη Περικλή Μαντά φέσια στην υγεία των κορόιδων, για τους πολίτες πλειστηριασμοί και κατασχέσεις», σχολιάζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ