ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε ο διευθυντής της «Αυγής» μετά την εκλογή Κασσελάκη

Ο διευθυντής της «Αυγής» Σπύρος Ραπανάκης είχε ταχθεί ανοιχτά υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου

Η βαθιά ρήξη προεκλογικά άρχισε να διαφαίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ και παρά την προσπάθεια να τηρηθεί μία προσχηματική ισορροπία, όπως αναμενόταν μετεκλογικά το κακό κλίμα διαχέεται πλέον ακόμα και στο ευρύτερο περιβάλλον του κόμματος.

Μία ηχηρή παραίτηση αυτή τη φορά έρχεται να προστεθεί στον αριθμό άλλων αμέσως μετά την ανάληψη του κόμματος από τον Στέφανο Κασσελάκη. Πρόκειται για τον διευθυντή της «Αυγής» Σπύρο Ραπανάκη που είχε ταχθεί ανοιχτά υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σπύρος Ραπανάκης,  υπέβαλε κατά χθες με επιστολή στην παραίτησή του στους Γραμματείς του κόμματος, Ράνια Σβίγκου και Γιώργο Βασιλειάδη, αλλά και το ΔΣ της «Αυγής». Σήμερα, μάλιστα, απουσίαζε από την ταυτότητα της εφημερίδας «Αυγή» το όνομα του μέχρι πρότινος Διευθυντή της, 

Επίσημη κομματική αντίδραση δεν υπάρχει μέχρι αυτή τη στιγμή. Κατά την προεκλογική περίοδο, ο κ. Ραπανάκης είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τον Παύλο Πολάκη στα κοινωνικά δίκτυα.

Σε άλλη εξέλιξη, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ανέβαλε το Φεστιβάλ Σπούτνικ 2023 λόγω καιρικών φαινομένων όπως ανακοίνωσε σήμερα και η διαξαγωγή του μετατίθεται για μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σημειώνεται ότι  η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ είχε ταχθεί σχεδόν στην πλειοψηφία της υπέρ της κυρίας Αχτσιόγλου.
 

Πηγή: skai.gr