Κλείσιμο

Πολύ κοντά ο ΣΥΡΙΖΑ και ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς για τον δήμο Αθηναίων - Τι συζητήθηκε στην Πολιτική Γραμματεία

Θετικές οι αντιδράσεις από τα μέλη του κόμματος

Του Αντώνη Αντζολέτου

Ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς, είχε δηλώσει πρόσφατα πως βλέπει πολύ θετικά το ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφιος για το δήμο της Αθήνας. Είναι γεγονός πως η επικοινωνία που έχει με τον Αλέξη Τσίπρα είναι σε πολύ καλό επίπεδο, όπως παραδέχονται κομματικές πηγές. Χθες έγινε ακόμα ένα σημαντικό βήμα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του skai.gr, το ενδεχόμενο να στηριχθεί από το κόμμα μπήκε και στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας. Οι αντιδράσεις από τα μέλη του οργάνουν ήταν θετικές.

Εκτός από τις βουλευτικές εκλογές στο τραπέζι της συνεδρίασης μπήκαν και οι δημοτικές με το Δήμο της Αθήνα, όπως είναι φυσικό, να συγκεντρώνει όλα τα φώτα. Θα βάλει «τρίποντο» ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και την Κυριακή στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ανακοινώνοντας τον διεθνή μπασκετμπολίστα για το Δήμο της Αθήνας; Στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που μίλησαν στο skai.gr, δεν το αποκλείουν. Ο 33χρονος αθλητής φέρεται να έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα.

Όσον αφορά τον Πειραιά «κλειδωμένος» θεωρείται ο πρώην αντιπεριφερειάρχης, Γιώργος Γαβρίλης που επίσης συζητήθηκε στην Π.Γ. Υπενθυμίζεται πως είχε αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ τον Αύγουστο του 2015, μετά τη  διάσπαση και τη δημιουργία της ΛΑΕ. Η υποψηφιότητα του εκτιμάται πως είναι ένα άνοιγμα της Κουμουνδούρου προς τα αριστερά.

Πηγή: skai.gr