ΣΥΡΙΖΑ για Άδωνι Γεωργιάδη: Γνήσιο τέκνο του Παττακού σε ακροδεξιό κρεσέντο

Οργισμένη ανακοίνωση για τον Άδωνι Γεωργιάδη εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις νέες δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης για την αριστερά για το ακριβό ρεύμα.

Κάνει λόγο για ακροδεξιό κρεσέντο, χαρακτηρίζει τον υπουργό «γνήσιο τέκνο του Παττακού» και υπουργό «αδιευκρίνιστης ευθύνης», που κατηγορεί τους πάντες για τα αποτελέσματα της δικής του πολιτικής.

«Ο χαρακτηρισμός δε πολιτών που έχουν δικαιωθεί από το ΣτΕ ως "μουρλούς" δείχνει το ακροδεξιό του μίσος απέναντι στη δημοκρατική λειτουργία της χώρας», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης επέμεινε στην άποψή του πως η αριστερά ευθύνεται για το ότι δεν υπάρχει φθηνό ρεύμα στην Ελλάδα.

«Μα όταν σε κάθε προσπάθεια να αποκτήσουμε φθηνό ρεύμα κάποιοι μουρλοί τρέχουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και εμποδίζουν τις άδειες και τα έργα δεν θα έχουμε ακριβότερο ρεύμα;», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε πως η αριστερά είναι 100% η μεγαλύτερη καταστροφή για την Ελλάδα.

«Γενικά για κάθε πρόβλημα της χώρας μας η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς έχει τη βασική ευθύνη» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Σαν γνήσιο τέκνο του Παττακού ο κ. Γεωργιάδης σε άλλο ένα ακροδεξιό κρεσέντο κατηγόρησε την Αριστερά και το ΣτΕ για το ακριβό ρεύμα. 

Ο υπουργός της αδιευκρίνιστης ευθύνης κατηγορεί τους πάντες για τα αποτελέσματα της δικής του πολιτικής. Αντί να προστατεύσει την κοινωνία από την ακρίβεια, η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει επιδοθεί στην λεηλασία του δημοσίου πλούτου.  

Ο κ. Γεωργιάδης είναι ο δεύτερος υπουργός μετά τον Καραμανλή που κατηγορεί το ΣτΕ για τις δικές τους οικονομικές αποτυχίες. Ο χαρακτηρισμός δε πολιτών που έχουν δικαιωθεί από το ΣτΕ ως "μουρλούς" δείχνει το ακροδεξιό του μίσος απέναντι στη δημοκρατική λειτουργία της χώρας. 

Καμία έκπληξη λοιπόν που η ελληνική  κοινωνία αλλά και η υπόλοιπη Ευρώπη αντιμετωπίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη σαν μια κακή αντιγραφή του Όρμπαν».
 

Πηγή: skai.gr