ΣΥΡΙΖΑ για παρακολουθήσεις: Η κυβέρνηση παίζει καθυστερήσεις- Ο φόβος της για έλεγχο δεν κρύβεται

Το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ

«Ό, τι κι αν σκαρφιστούν, όσο σιωπητήριο και να προσπαθήσουν να επιβάλουν ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει. Τίποτα δεν γλιτώνει τον κ. Μητσοτάκη από τις ευθύνες του για την εκτροπή που επιχείρησε», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του.   

Νέα πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφρομή την καθυστέρηση της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, η κυβέρνηση αρνείται την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας. «Ο φόβος τους για έλεγχο δεν κρύβεται με τίποτα», επισημαίνει και προσθέτει ότι «μετά την χθεσινή παραπομπή της συζήτησης στη Βουλή για το τέλος Αυγούστου, η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρνείται και την άμεση συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων. Είναι εμφανές ότι παίζουν καθυστερήσεις. Αλλά στην προσπάθειά τους αυτή κάνουν την ενοχή τους να φωνάζει ακόμη πιο δυνατά και τον φόβο τους για έλεγχο να μην κρύβεται με τίποτα», τονίζει. 

Και καταλήγει ότι «ό, τι κι αν σκαρφιστούν, όσο σιωπητήριο και να προσπαθήσουν να επιβάλουν ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει. Τίποτα δεν γλιτώνει τον κ. Μητσοτάκη από τις ευθύνες του για την εκτροπή που επιχείρησε». 

Πηγή: skai.gr