ΣΥΡΙΖΑ: Επικίνδυνος για τη Δημοκρατία ο Μητσοτάκης - Ο μόνος υποκινητής της οργής των πολιτών

ΣΥΡΙΖΑ: Επικίνδυνος για τη Δημοκρατία ο Μητσοτάκης - Ο μόνος υποκινητής της οργής των πολιτών

“Ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται σε πανικό από την ανικανότητα της κυβέρνησής του. Αυτό όμως δεν τον δικαιολογεί να γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνος για τη Δημοκρατία” απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ σε δήλωση του πρωθυπουργού.

“Τον ενημερώνουμε, ότι ο μόνος που έχει τη δύναμη να ξεσηκώνει πολίτες -και μάλιστα ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης- σε κινητοποιήσεις εν μέσω λοκντάουν, είναι ο ίδιος και η πολιτική του. Είναι η υποκρισία του και ο αυταρχισμός του” προσθέτει η Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση ο πρωθυπουργός “άφησε τα νοσοκομεία τόσους μήνες ανοχύρωτα, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές δίχως στήριξη. Και τώρα έχει το θράσος να ρίχνει την ευθύνη στον Αλέξη Τσίπρα.

”Οδήγησε την κοινωνία στο πιο αυστηρό, μακροχρόνιο και αποτυχημένο λοκντάουν σε όλη την Ευρώπη. Και τώρα έχει το θράσος να ρίχνει την ευθύνη στον Αλέξη Τσίπρα”.

“Όταν όμως ο ίδιος προκαλεί με κορωνοπάρτι στην Ικαρία και την ίδια στιγμή δίνει εντολή να τρομοκρατούν και να ξυλοκοπούν οικογένειες με μικρά παιδιά και νέους στις πλατείες, ας μην ψάχνει στους πολιτικούς του αντιπάλους για υποκινητές της οργής των πολιτών. Ο ίδιος είναι ο μόνος υποκινητής” καταλήγει η ανακοίνωση. 

Πηγή: skai.gr