Κλείσιμο

Δεν κλείνει το καθημερινό φύλλο της Αυγής - Ομόφωνη απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ

Να γίνει εξυγίανση εν λειτουργία  αποφάσισε το πολιτικό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με την ιστορική εφημερίδα Αυγή. Τις προηγούμενες ημέρες η αναστολή κυκλοφορίας του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας είχε τεθεί εν αμφιβόλω, με δεδομένο ότι ο παραιτηθείς διευθυντής της Άγγελος Τσέκερης είχε κάνει γνωστό ότι δεν υπάρχουν πόροι για τη βιωσιμότητά του.

Ακολούθησαν έντονες αντιδράσεις από την πλευρά των εργαζομένων κυρίως, οι οποίοι έχουν υποστεί μεγάλες περικοπές στις αποδοχές τους, ενώ όπως σημείωσαν σε ανακοίνωση της γενικής τους συνέλευσης, τους οφείλονται και δεδουλευμένα. Οι εργαζόμενοι είχαν σημειώσει ότι η χρεοκοπία είχε ονοματεπώνυμο, προχωρούσαν σε κινητοποιήσεις και ζητούσαν συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. 

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου το πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ επανεπιβεβαίωσε ομόφωνα την εμπιστοσύνη του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Αυγής και εξουσιοδότησε τα μέλη του να προχωρήσουν σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις, όσο δύσκολες και να είναι, προκειμένου να επιτευχθεί η οικονομική εξυγίανση της επιχείρησης εν λειτουργία της εφημερίδας.

Πηγή: skai.gr