ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησε από τη συνεδρίαση της εξεταστικής

Εξεταστική

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ότι η κυβερνητική πλειοψηφία είχε προαποφασίσει να μην καλέσει άλλους μάρτυρες και να κλείσει άρον άρον τις διαδικασίες

Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής καταγγέλλοντας ότι η κυβερνητική πλειοψηφία είχε προαποφασίσει να μην καλέσει άλλους μάρτυρες και να κλείσει άρον άρον τις διαδικασίες της Εξεταστικής.

Σύμφωνα με πηγές από την Κουμουνδούρου, ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν συμμετέχει στην παρωδία της αποστολής γραπτών ερωτήσεων στην εκπρόσωπο της intelexa, της εταιρίας που εμπορεύεται το Pretador».

«Πρόκειται για ένα άλλο επεισόδιο του σκανδάλου της συγκάλυψης» αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Δήλωση Τζανακόπουλου

Μετά την αποχώρηση, ο κ.Δημήτρης Τζανακόπουλος, εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Εξεταστική Επιτροπή, δήλωσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποχώρησε από τη σημερινή διαδικασία στην Εξεταστική Επιτροπή καθώς η κυβερνητική πλειοψηφία διοργάνωσε μία προσχηματική, στην πραγματικότητα, συζήτηση επί της κρίσης νέων μαρτύρων. Είχε προαποφασίσει ότι θα κλείσει τις εργασίες της εξεταστικής άρον-άρον με σκοπό να συνεχιστεί η επιχείρηση συγκάλυψης των βαρύτατων πολιτικών ευθυνών του κ. Μητσοτάκη. 

Θα συνεχίσουμε από την επόμενη συνεδρίαση να προσερχόμαστε στην Εξεταστική Επιτροπή, θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα για να λάμψει αλήθεια κόντρα στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς, κόντρα στους σχεδιασμούς του κ. Μητσοτακη ο οποίος θέλει να βυθίσει όχι μόνο το Κοινοβούλιο, αλλά ολόκληρη τη χώρα στο σκοτάδι».

Πηγή: skai.gr