Στο Βερολίνο ο Βασίλης Κικίλιας για την επέκταση της τουριστικής περιόδου

Σημειώνεται ότι η Γερμανία είναι ο πρώτος σταθμός σε μια σειρά επισκέψεων που θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Τουρισμού 

Στο Βερολίνο μεταβαίνει ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους επικεφαλής των αεροπορικών εταιρειών και μεγάλους tour operators της Γερμανίας, στο πλαίσιο προσέλκυσης ταξιδιωτών τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες και της προσπάθειας για περαιτέρω επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Επιπλέον, θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε εκπροσώπους όλων των μεγάλων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας.

Αύριο, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, ο κ. Κικίλιας θα έχει συναντήσεις με τον επικεφαλής Πολιτικής του Ομίλου της Lufthansa, τον διευθύνοντα σύμβουλο της DER Turistik, με τον πρόεδρο του DRV (Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων Γερμανίας) και με τον πρόεδρο της ATTIKA Reisen. Επίσης, θα πραγματοποιήσει γεύμα εργασίας με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Condor και δείπνο με στελέχη της TUI (επικεφαλής Οικονομικών Υπηρεσιών, διευθυντή Εταιρικών και Εξωτερικών Υποθέσεων κ.ά.).

Σημειώνεται ότι η Γερμανία είναι ο πρώτος σταθμός σε μια σειρά επισκέψεων που θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Τουρισμού σε χώρες της Βόρειας και της Κεντρικής Ευρώπης

Πηγή: skai.gr