Ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κώστας Βλάσης μετέβη στη Γαλλία, ώστε να έρθει σε επαφή με την ελληνική ομογένεια που διαβιεί και δραστηριοποιείται εκεί.

Σε ένα πρόγραμμα γεμάτο από συναντήσεις ο Υφυπουργός αξιοποιεί κάθε δυνατότητα, ώστε να βρεθεί δίπλα στους ομογενείς μας σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου μεταφέροντας τη στήριξη της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σήμερα ο κ. Βλάσης παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου και μετέπειτα την τέλεση του μνημόσυνου για τους πεσόντες της Κύπρου κατά την τουρκική εισβολή του 1974, όπου απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους της Πολιτείας. Στη Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο πατριαρχικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Γαλλίας Θεοφιλέστατος Μητροπολίτης Ρηγίου κ.κ. Ειρηναίος.

Ο Υφυπουργός μάλιστα έχει ήδη πραγματοποιήσει συναντήσεις και κατ’ ιδίαν συνομιλίες με εκπροσώπους τόσο της πανεπιστημιακής κοινότητας όσο και συλλόγων, καθώς και με σημαντικούς φιλέλληνες στα πλαίσια προώθησης της πολιτιστικής διπλωματίας της χώρας μας. 

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις