Στη Νέα Δημοκρατία ο Σπύρος Καρανικόλας- Πως σχολιάζουν από το ΠΑΣΟΚ

Σε αυτήν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, είναι ανάγκη να συναντηθούν δυνάμεις που πιστεύουν στην πρόοδο και τον ευρωπαϊκό δρόμο της χώρας, αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΝΔ

Στην Νέα Δημοκρατία προσχωρεί ο δικηγόρος Σπύρος Καρανικόλας, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η Νέα Δημοκρατία υποδέχεται στις τάξεις της τον δικηγόρο Σπύρο Καρανικόλα.

Ο Σπύρος Καρανικόλας με την πολιτική δράση του και την εμπειρία του, ως πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος και εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, συστρατεύεται στη μάχη για μια δημιουργική Ελλάδα, με ανάπτυξη και κοινωνικό μέρισμα για όλους.

Τον καλωσορίζουμε.

Σε αυτήν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, είναι ανάγκη να συναντηθούν δυνάμεις που πιστεύουν στην πρόοδο και τον ευρωπαϊκό δρόμο της χώρας και χαιρόμαστε που ο Σπύρος Καρανικόλας συντάσσεται σε αυτήν την προσπάθεια».

Στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, πάντως, σημείωναν ότι πριν από μερικά χρόνια, ο κύριος Καρανικόλας έφυγε από το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλοντας ότι έγινε “ουρά της Νέας Δημοκρατίας” και ακολούθησε το κόμμα της κυρίας Κατσέλη. Πριν λίγους μήνες, έφυγε ξανά από το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλοντας ότι έγινε “ουρά του ΣΥΡΙΖΑ”. Σήμερα, μας ανακοίνωσε ότι εντάχθηκε στη Νέα Δημοκρατία.
 
«Από τη Λούκα Κατσέλη στον Κυριάκο Μητσοτάκη ένα τατουάζ δρόμος. Η απόγνωση Μητσοτάκη αρχίζει να γίνεται διασκεδαστική και θα μας χαρίσει πολύ γέλιο!», σχολίαζαν.

Πηγή: skai.gr