ΚΑΙΡΟΣ

Σταδιακά οι ανακοινώσεις των ψηφοδελτίων

Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων της ΝΔ, οι ανακοινώσεις των οποίων θα γίνονται σταδιακά, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος.

Σε ό,τι αφορά τις τηλεοπτικές αναμετρήσεις του πρωθυπουργού ο κ. Κουμουτσάκος σημείωσε ότι θα γίνει τουλάχιστον μία μεταξύ των αρχηγών, «με στόχο να υπάρξει μία όσο το δυνατόν ουσιαστικότερη συζήτηση, χωρίς ξύλινο λόγο». «Θέλουμε να ελπίζουμε ότι η κοινοποίηση σειράς λεπτομερειών για το πώς θα γίνει το ντιμπέιτ δεν είναι πρόσχημα υπαναχώρησης του ΠΑΣΟΚ από το διάλογο και πρόφαση εγκατάλειψης για το ντιμπέιτ», είπε ο κ. Κουμουτσάκος και ανέφερε ότι ο κ. Καραμανλής θα είναι παρών και στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών ανεξάρτητα από όρους και προϋποθέσεις.

Ακόμα, ο εκπρόσωπος της ΝΔ κατήγορε το ΠΑΣΟΚ και τον αρχηγό του ότι «παραμένουν σιωπηροί και αμήχανοι, σαφώς ασαφείς ως προς το ποια πολιτική ονειρεύονται ότι θα βγάλει τη χώρα από την δίνη σοβαρότερης διεθνούς οικονομικής κρίσης των τελευταίων 80 χρόνων».

Ο κ. Κουμουτσάκος διερωτήθηκε εάν στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει σχέδιο για να το εκφράσει κάποιος και κατηγόρησε τα στελέχη του ότι διακηρύττουν γύρο αλόγιστου υπερδανεισμού για τη χώρα, καθώς και για «εκτροφή ελλειμμάτων νέας γενιάς, υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα και αοριστολογία και επικίνδυνες ασάφειες».

Τέλος, ο κ. Κουμουτσάκος ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός θα μιλήσει το απόγευμα της Τετάρτης (18.00) σε νέους, στο Αιγάλεω. Πηγή: skai.gr