Σπύρος Μπιμπίλας: Κρίμα και στενάχωρο να μείνει εκτός βουλής ο Άγγελος Συρίγος

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε στον Status 107,7 ότι η Πλεύση Ελευθερίας είναι το μόνο κόμμα που θα έχει τρεις καλλιτέχνες στα έδρανα του Κοινοβουλίου

Η είσοδος της Πλεύσης Ελευθερίας στη Βουλή μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιουνίου δεν ήταν έκπληξη για τον Σπύρο Μπιμπίλα, βουλευτή πλέον του κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ο οποίος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 σημείωσε πως περίμενε την είσοδο του κόμματος στη Βουλή και μάλιστα με μεγαλύτερο ποσοστό.

Τόνισε ότι η Πλεύση Ελευθερίας θα μπει δυναμικά και θα κάνει σκληρή αντιπολίτευση. Επισήμανε ότι είναι το μόνο κόμμα που θα έχει τρεις καλλιτέχνες στα έδρανα του Κοινοβουλίου, που σημαίνει ότι θα ασχοληθούν με τον πολιτισμό και ο ίδιος μπήκε, όπως είπε, κυρίως γι' αυτό.

Ερωτηθείς σχετικά με το θέμα που είχε δημιουργηθεί με την αλλαγή ονομάτων στα ψηφοδέλτια του κόμματος από την κ. Κωνσταντοπούλου, ο Σπύρος Μπιμπίλας υπογράμμισε ότι όλα έγιναν πολύ νόμιμα και αποδέχθηκε ότι ενδεχομένως αυτό να έπαιξε ρόλο στο να απωλέσει κάποιους ψηφοφόρους η Πλεύση Ελευθερίας.

Κληθείς να σχολιάσει την είσοδο στη Βουλή κομμάτων που εκφράζουν ακροδεξιό χώρο, επισήμανε ότι αυτό δείχνει βαθιά κρίση στα λαϊκά στρώματα και είναι κάτι που θα πρέπει να εξεταστεί από όλους, κυβερνώντες και αντιπολιτευόμενους.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας τόνισε ακόμη ότι «είναι κρίμα, είναι στενάχωρο» να μένει ο Αγγελος Συρίγος εκτός Βουλής εξαιτίας της καραμπόλας που προκάλεσε ο εκλογικός νόμος, εξασφαλίζοντας παράλληλα στον ίδιο το βουλευτικό αξίωμα.

Ακούστε εδώ:

Πηγή: skai.gr