Σπαρτιάτες: «Λύσαμε τις διαφορές» είπε ο Στίγκας - Τέλος Αυγούστου η συνεδρίαση της ΚΟ

Σε συνάντηση τριών μετατράπηκε η ΚΟ που μετατέθηκε για τέλος Αυγούστου - Έπεσαν οι τόνοι μεταξύ του προέδρου και των 9 εκ των 12 ανταρτών βουλευτών του, που είχαν στηρίξει τον Κωνσταντίνο Φλώρο για την τοποθέτησή του υπέρ του Ηλία Κασιδιάρη

Της Πηνελόπης Γκάλιου

Για το τέλος Αυγούστου παραπέμπεται η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας των Σπαρτιατών μετά το αντάρτικο 9 βουλευτών του κόμματος να στηρίξουν τον συνάδερφό τους βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο και την τοποθέτησή του υπέρ τη υποψηφιότητας Κασιδιάρη για το δήμο της Αθήνας. «Λύσαμε τις διαφορές» δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Στίγκας.

Σε συνάντηση τριών μετατράπηκε η συνεδρίαση της ΚΟ των Σπαρτιατών που είχε προγραμματιστεί για σήμερα καθώς λόγο απουσίας πολλών βουλευτών στις περιφέρειές τους, τελικά ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Στίγκας συναντήθηκε μόνο με τον γραμματέα της ΚΟ Γιάννη Δημητροκάλη και τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος Στάθη Κατσιβάρδα. 

Από τη συνάντηση προέκυψε ότι έπεσαν οι τόνοι μεταξύ του προέδρου και των 9 εκ των 12 ανταρτών βουλευτών του, που είχαν στηρίξει τον Κωνσταντίνο Φλώρο για την τοποθέτησή του υπέρ του Ηλία Κασιδιάρη.

Με βάση τις δηλώσεις πάντως του προέδρου, του κ. Στίγκα, φαίνεται πως αυτός είναι που έκανε ένα βήμα πίσω καθώς αίσθηση προκαλεί η δήλωσή του με την οποία επιμένει – όπως είχε πει και προεκλογικά- ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης λειτούργησε προεκλογικά ως το καύσιμο, που βοήθησε να φτάσουν οι Σπαρτιάτες στο ποσοστό που έχουν αυτή τη στιγμή. 

Σε κάθε περίπτωση τα όποια ζητήματα υπάρχουν, παρότι και οι δύο πλευρές δηλώνουν ότι ομαλοποιήθηκε το κλίμα στο εσωτερικό των Σπαρτιατών , θα λυθούν στην συνεδρίαση της ΚΟ που θα γίνει στο τέλος Αυγούστου.
 

Πηγή: skai.gr