Εκλογές 2023: Τέταρτη αποχώρηση μέσα σε ένα 24ωρο από την Πλεύση Ελευθερίας

Το Σάββατο υπήρξε τέταρτη αποχώρηση από το κόμμα της κ. Κωνσταντοπούλου, η πρώτη σε ψήφους στη Β’ Θεσσαλονίκης, Νικολέττα Μπουραζάνη

Άλλη «ρότα» πήρε και τέταρτο στέλεχος στην Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου μετά τις αλλαγές που υπήρξαν στα ψηφοδέλτια ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Το Σάββατο υπήρξε τέταρτη αποχώρηση από το κόμμα της κ. Κωνσταντοπούλου, η πρώτη σε ψήφους στη Β’ Θεσσαλονίκης, Νικολέττα Μπουραζάνη.

«Αποσύρω την στήριξη μου στην Πλεύση Ελευθερίας και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Μπουραζάνη σε ανάρτησή της. 

Σύμφωνα με τη δήλωση αποχώρησης της κας Μπουραζάνη: «Είχα την εντύπωση ότι υποστήριζα μια γυναίκα με αξίες και ηθική, η οποία όμως πράττει ακριβώς με τον αντίθετο τρόπο, όπως φαίνεται. Παραβλέποντας εντελώς την στραυροδοσία των εκλογών της 21ης Μαϊου, εξέδωσε τις λίστες για τις επόμενες εκλογές, στην ουσία, «διορίζοντας ημέτερους». Αυτές οι πράξεις δεν συνάδουν με αυτά που προασπίζεται η διακήρυξη της Πλεύσης Ελευθερίας, περί δημοκρατίας, αξιοκρατίας, ήθους και δικαιοσύνης».

Σημειώνεται ότι την αρχή των αποχωρήσεων έκανε η Όλγα Δάλλα.

Τη σκυτάλη στις αντιδράσεις πήρε η υποψήφια στη Β' Πειραιά, Μαργαρίτα Καζάκου.

Την αποχώρησή της από την Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε και η Χρύσα Διαμαντοπούλου, η οποία ήταν πρώτη σε ψήφους στον Βόρειο τομέα.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας δήλωσε πάντως πως εκείνη πήρε την ευθύνη να διαμορφώσει τις λίστες, με κριτήριο να υπάρχει μια Κοινοβουλευτική Ομάδα, που «δεν θα υπάρχει όμοιά της».

Πηγή: skai.gr