Πέτσας στον ΣΚΑΪ: Η σταθερότητα και η ασφάλεια είναι απαραίτητα στοιχεία για να αναπτυχθούμε

Ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι η μόνη λύση για σταθερότητα και ανάπτυξη είναι η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Αυτιά φιλοξενήθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο οποίος τόνισε ότι η μόνη λύση για σταθερότητα και ανάπτυξη είναι η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αναφερόμενος στην δημιουργία του φράχτη στον Έβρο, ο κ. Πέτσας τόνισε:

«Τέσσερις στους πέντε Έλληνες φαίνεται ότι είναι υπέρ τέτοιων λύσεων οι οποίες προστατεύουν το κράτος μας απέναντι σε κάποιον που θέλει να μπει από το παράθυρο και όχι από την πόρτα στη χώρα μας. Δεν μπορώ να ακούω θέματα όπως αυτά που ανακοινώνει η αντιπολίτευση ή ενέργειες όπως του ευρωβουλευτή κ. Παπαδημούλη που προσπαθούν να τορπιλίσουν την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση. Είναι απέναντι στα εθνικά μας συμφέροντα».

Για τις μειώσεις των φόρων που έχει πραγματοποιήσει η κυβέρνηση, είπε:

«Μειώνουμε και θα συνεχίσουμε να μειώνουμε τους φόρους. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι αυτό είναι ταξικό και θα το ανατρέψουμε. Είναι δυνατόν αυτό να είναι στην άκρη της προεκλογικής ατζέντας; Όχι. Είναι κομβικό ζήτημα. Θέλετε να συνεχίσουμε να μειώνουμε τους φόρους; Θέλετε να σας μένουν περισσότερα λεφτά στην τσέπη σας; Η απάντηση είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Τέλος σημείωσε ότι «η σταθερότητα και η ασφάλεια είναι απαραίτητα στοιχεία για να αναπτυχθούμε. Το 2022 ο ρυθμός ανάπτυξης στην Ελλάδα ήταν περίπου 6%, υπερδιπλάσιος σχεδόν από τον αντίστοιχο της ΕΕ».

Πηγή: skai.gr