Παύλος Μαρινάκης για δηλώσεις Φίλη: Είπε τη γραμμή του κόμματός του για τη μειονότητα στη Θράκη

Την αντίδραση του γραμματέα της ΝΔ προκάλεσε δήλωση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη για τη μουσουλμανική μειονότητα 

Δεν περιμένουμε αντίδραση ή διάψευση από τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε αποπομπή του Νίκου Φίλη, σημειώνει σε δήλωσή του ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης για τις δηλώσεις του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης.

Υπενθυμίζεται ότι σε τηλεοπτική εκπομπή, ο κ.Φίλης είπε ότι κατά τη γνώμη του δεν υπάρχει τουρκική μειονότητα, αλλά απάντησε θετικά στην ερώτηση αν μπορεί να είναι υποψήφιος κάποιος που μιλά για τουρκική μειονότητα.

Στη δήλωσή του, ο κ.Μαρινάκης σημειώνει: 

Ο Νίκος Φίλης ήταν ξεκάθαρος, μιλώντας ανοιχτά για τουρκική μειονότητα στη Θράκη. Και όλα αυτά λίγες ημέρες μετά τις καταγγελίες τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για ωμή παρέμβαση του Τουρκικού Προξενείου υπέρ του υποψηφίου που εξελέγη με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα στη Ροδόπη.
Δεν περιμένουμε καμία αντίδραση και καμία διάψευση από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, ούτε βέβαια την αποπομπή του Νίκου Φίλη. 
Φαίνεται ότι δεν είπε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από τη γραμμή του κόμματός του. Και αυτή η γραμμή είναι αντίθετη στις διεθνείς συνθήκες και υπονομευτική της αρμονικής συνύπαρξης στη Θράκη.
Την απάντηση σε αυτές τις ιδεοληψίες θα τη δώσουν οι πολίτες στις 25 Ιουνίου τόσο στη Ροδόπη, όσο και σε όλη την Ελλάδα.

Πηγή: skai.gr