Κλείσιμο

ΠΑΣΟΚ: Οι αδίστακτες μεθοδεύσεις ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τον σώσουν. Έχουν τελειώσει

Για γκεμπελική τακτική σπίλωσης των πολιτικών αντιπάλων κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ το ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας ότι εργαλειοποιεί το θέμα των δανείων των κομμάτων.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε σημειώνει μάλιστα ότι «κατά περίεργο τρόπο εξαιρείται ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ από την σχετική έρευνα», ξεκαθαρίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ με δική του πρωτοβουλία έχει προχωρήσει σε έλεγχο και εξυγίανση των οικονομικών του και σε ρυθμίσεις δανείων και έχει ζητήσει από όλα τα κόμματα να πράξουν το ίδιο ως αυτονόητη υποχρέωση για την διαφάνεια του δημόσιου βίου.

«Οι αδίστακτες μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ που αποτελούν ως φαίνεται και την βασική του τακτική εν όψει εκλογών, δεν πρόκειται να τον σώσουν. Έχουν ήδη τελειώσει…» καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Ο ΣΥΡΙΖΑ για μια ακόμη φορά χρησιμοποιεί την γκεμπελική τακτική της σπίλωσης των πολιτικών αντιπάλων, εργαλειοποιώντας το θέμα των δανείων των κομμάτων.
Και κατά περίεργο τρόπο εξαιρείται από την σχετική έρευνα ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ.
Πόσο μάλλον όταν ο κ. Τσίπρας ήταν ο μόνος πολιτικός αρχηγός που με επιστολή του στις 14/12/2010, ζητούσε από τις τράπεζες προνομιακές και χαριστικές δανειοδοτήσεις. Χαρακτηριστικά έγραφε «η αποδοχή των αιτημάτων μας απαιτεί ευρύτερη θεώρηση που δεν προσδιορίζεται αποκλειστικά με αυστηρά και μοναδικά χρηματοοικονομικά κριτήρια (sic)». Δηλαδή ζητούσε ευθέως να μην ισχύσουν τραπεζικά κριτήρια στην χρηματοδότηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Όσον μας αφορά, έχουμε ξεκαθαρίσει ότι το ΠΑΣΟΚ με δική του πρωτοβουλία έχει προχωρήσει σε έλεγχο και εξυγίανση των οικονομικών του και σε ρυθμίσεις δανείων.
Και έχουμε ζητήσει από όλα τα κόμματα να πράξουν το ίδιο, ως αυτονόητη υποχρέωση για την διαφάνεια του δημόσιου βίου.
Οι αδίστακτες μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ που αποτελούν ως φαίνεται και την βασική του τακτική εν όψει εκλογών, δεν πρόκειται να τον σώσουν.
Έχουν ήδη τελειώσει……