ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Ο Μητσοτάκης αλλάζει τις εκδοχές σαν τα πουκάμισα στο ζήτημα των υποκλοπών

«Δεν του φτάνει η κοροϊδία σε 11 εκατομμύρια Έλληνες, τώρα θέλει να τη διευρύνει και σε 67 εκατομμύρια Βρετανούς;», διερωτάται το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην ανακοίνωσή του

Με αιχμές σχολίασε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής την αναφορά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη συνέντευξή του στους «Sunday Times» για το ζήτημα των παρακολουθήσεων από την ΕΥΠ.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος αναφέρει ότι ο κ. Μητσοτάκης «συνέχισε να προσποιείται ότι δεν γνωρίζει την ουσία της υπόθεσης των παράνομων υποκλοπών, αλλά παρά ταύτα απέλυσε δύο πρόσωπα».

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επισημαίνει ότι ο πρωθυπουργός «απέφυγε να αναφέρει ότι χάρις την κοινοβουλευτική του πλειοψηφία δεν κλήθηκαν στην Εξεταστική Επιτροπή τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα -ούτε καν αυτά που παραιτήθηκαν- παρά μόνο ο παρακολουθούμενος και το α λα καρτ απόρρητο σφράγισε τα στόματα του πρώην και του νυν διοικητή της ΕΥΠ».

«Αλλάζοντας τις εκδοχές σαν τα πουκάμισα, τώρα ο κ. Μητσοτάκης υποστηρίζει ότι το ζήτημα των υποκλοπών έχει να κάνει με κάποιον που επιδίωξε να επιβαρύνει τις σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Ποιος;

Ο ανιψιός και στενότερος συνεργάτης του;

Ο εκλεκτός του στην ΕΥΠ, διορισμένος μάλιστα με αλλαγή των κριτηρίων επιλογής;», υπογραμμίζει η Χαριλάου Τρικούπη.

«Δεν του φτάνει η κοροϊδία σε 11 εκατομμύρια Έλληνες, τώρα θέλει να τη διευρύνει και σε 67 εκατομμύρια Βρετανούς;», διερωτάται το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην ανακοίνωσή του.

Πηγή: skai.gr