Απάντηση Μάντζου σε Οικονόμου: Μόνος στόχος του συστήματος Μητσοτάκη η διατήρηση της εξουσίας

«Προφανώς στις κυβερνήσεις συνεργασίας τόσο το πρόσωπο του Πρωθυπουργού όσο και η σύγκλιση σε προγραμματικές θέσεις, είναι θέμα συζήτησης μεταξύ των κομμάτων που προτίθενται να συμφωνήσουν», ανέφερε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ

Απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου δίνει με δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζος.

Πιο αναλυτικά: 

«Το σύστημα Μητσοτάκη αντιδρά λυσσαλέα, γιατί μοναδικός του στόχος είναι η διατήρηση της εξουσίας. 

Είναι το ίδιο σύστημα που έχει τις καθοριστικές ευθύνες για την τραγωδία των Τεμπών. 

Είναι το σύστημα Μητσοτάκη, που οργάνωσε το παρακράτος των υποκλοπών και τη συγκάλυψη των υπευθύνων στιγματίζοντας τη χώρα διεθνώς. 

Είναι το σύστημα ,που έχει ταυτιστεί με το πελατειακό και βαθύ κράτος του αναχρονισμού διορίζοντας σχεδόν παντού κομματικά στελέχη χωρίς ίχνος αξιοκρατίας. 

Είναι το σύστημα, που επί των ημερών του, διευρύνθηκαν οι κοινωνικές ανισότητες γιατί στηρίχθηκαν προνομιακά και συνειδητά τα μεγάλα και ισχυρά συμφέροντα. Ακόμη και με τους πολύτιμους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης.

Προφανώς στις κυβερνήσεις συνεργασίας τόσο το πρόσωπο του Πρωθυπουργού όσο και η σύγκλιση σε προγραμματικές θέσεις, είναι θέμα συζήτησης μεταξύ των κομμάτων που προτίθενται να συμφωνήσουν.

Η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός θα πρέπει να είναι σε σαφή αντιστοιχία με το διογκούμενο ρεύμα των πολιτών, που έχει ως αίτημα το: “Αρκετά ως εδώ, τώρα είναι η ώρα για αλλαγή σελίδας”. Να διασφαλίζουν τις προοπτικές της χώρας και του λαού. 

Αυτό οφείλουν να το καταλάβουν όλοι».

Πηγή: skai.gr