ΠΑΣΟΚ για Χατζηδάκη: Γιατί δεν πάει να «ενημερωθεί στο αφτί» για την παρακολούθησή του;

Σχόλιο του ΠΑΣΟΚ μετά την ομιλία του υπουργού Εργασίας στη Βουλή

Την ομιλία του υπουργού Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη στη Βουλή, σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι Το αμαρτωλό θεσμικά παρελθόν του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνει συγχωροχάρτι για τη θεσμική διολίσθηση στην οποία η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη οδηγεί τη χώρα.

Ειδικότερα, το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, αναφέρει: 

Ο Υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, συνεχίζει τις δημόσιες εκκλήσεις του προς τη Δικαιοσύνη να ερευνήσει γρήγορα την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ.
Γιατί δεν περνά και ο ίδιος να ενημερωθεί στο αφτί …«δια την υποθέσιν του» , όπως επίμονα καλούσε το Μέγαρο Μαξίμου τον κ. Ανδρουλάκη;
Γιατί ο Πρωθυπουργός δεν ξεσκεπάζει τα  περιβόητα ρυπαρά αυτονομημένα δίκτυα της ΕΥΠ, που απεργάζονται την αποσταθεροποίηση της Κυβέρνησης; 
Πράγματι, «ένοχος ένοχον ου ποιεί».
Το αμαρτωλό θεσμικά παρελθόν του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνει συγχωροχάρτι για τη θεσμική διολίσθηση στην οποία η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη οδηγεί τη χώρα. Απέναντι σε αυτή τη συζήτηση ενόχων, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα δώσει την διέξοδο από το σπιράλ τοξικότητας, που εγκλωβίζει τις πιο δημιουργικές δυνάμεις της χώρας και τις οδηγεί σε έναν συμβιβασμό με ένα μέλλον χαμηλών προσδοκιών.

Πηγή: skai.gr