ΚΑΙΡΟΣ

ΠΑΣΟΚ: Δήθεν φάκελος δικογραφίας για υποβρύχια - επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ

Για «δήθεν φάκελο δικογραφίας» που διαβίβασε η Εισαγγελία στη Βουλή για τα υποβρύχια του ΠΝ και τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά κάνει λόγο το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Την επόμενη της συζήτησης του Δεκεμβρίου 2013 για τη απορριφθείσα πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να συσταθεί εξεταστική επιτροπή (για τα υποβρύχια του ΠΝ και τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά), η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Κωνσταντόπουλου - αντιλαμβανόμενη την κοινοβουλευτική ήττα του κόμματος της - κατέθεσε στην εισαγγελία τα πρακτικά της Βουλής ,γνωρίζοντας πολύ καλά ότι το μόνο που μπορεί να κάνει η εισαγγελία είναι να διαβιβάσει στη Βουλή τα ίδια τα πρακτικά της ‘από υπηρεσιακό καθήκον’ και ‘χωρίς αξιολόγηση του περιεχομένου’, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το έγγραφο του κ. Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου προς τη Βουλή» τονίζεται μεταξύ άλλων από την Χαριλάου Τρικούπη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά αποδέχθηκε τη λύση του 2010 με τη στάση του στον πρόσφατο σχετικό νόμο 4258/2014. Το ίδιο είχε κάνει προηγουμένως και με ανάλογη ρύθμιση για τις πυραυλακάτους και τα Ναυπηγεία Ελευσίνας . Αφού αυτό έχει κάνει επί της ουσίας, γιατί δεν το παραδέχεται με πολιτικό θάρρος; Αρκετά συνεπώς με τις χυδαιότητες και τις κραυγαλέες αντιφάσεις» προσθέτει το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ αναλυτικά:


Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ