Παναγιωτόπουλος: «Το καθήκον μας είναι να αγωνιζόμαστε ώστε η πατρίδα μας να δυναμώνει συνεχώς»

«Οφείλουμε να κρατήσουμε μέσα μας την παρακαταθήκη αυτών των εποχών» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, μετά την επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη

Το καθήκον και το χρέος μας και στις σημερινές συνθήκες είναι να αγωνιζόμαστε για να δυναμώνει συνεχώς η πατρίδα μας, είναι το μήνυμα που έστειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, με δήλωσή του αμέσως μετά την επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στ Θεσσαλονίκη.

«Οι μεγάλες θρησκευτικές εορτές του έθνους σε πάρα πολλές περιπτώσεις συμπίπτουν με τις μεγάλες εθνικές μας εορτές», ανεέφερ ο κ. Παναγιωτόπουλος και πρόσθεσε: «Σήμερα, λοιπόν, εδώ, από τη Θεσσαλονίκη, εορτάζουμε με λαμπρότητα την εορτή του πολιούχου της, Αγίου Δημητρίου, καθώς και την επέτειο της απελευθέρωσης από τον οθωμανικό ζυγό, σε μία εποχή που η Ελλάδα μεγάλωνε και δυνάμωνε. Οφείλουμε να κρατήσουμε μέσα μας την παρακαταθήκη αυτών των εποχών και να αγωνιζόμαστε, ώστε η πατρίδα μας και σήμερα, σε εποχές μεγάλης δυσκολίας και πολύ σύνθετων προβλημάτων, ιδίως γεωπολιτικών, να δυναμώνει. Αυτό είναι και το δικό μας καθήκον, αυτό είναι και το χρέος μας. Χρόνια πολλά στη Θεσσαλονίκη, χρόνια πολλά στη Μακεδονία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ