Οικονόμου: Εξαχρείωση του αντιπολιτευτικού λόγου του ΣΥΡΙΖΑ - Μας χωρίζει ρήγμα τεκτονικό

Η ενημέρωση του Γιάννη Οικονόμου στους πολιτικούς συντάκτες.

«Με τον ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει και ένα, όχι απλώς χάσμα, ρήγμα τεκτονικό με την αισθητική που επικρατεί στους χώρους του. Αισθητική και η ηθική συμπίπτουν», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας υβριστικά συνθήματα για τον πρωθυπουργό που ακούστηκαν σε φεστιβάλ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Οικονόμου τόνισε πως «όσα θλιβερά ακούστηκαν είναι «μια ακόμα συνέπεια της ηθικής και αισθητικής εξαχρείωσης του αντιπολιτευτικού λόγου του ΣΥΡΙΖΑ». Πρόσθεσε πως θα ήταν αδιανόητο να ακουστεί κάτι αντίστοιχο σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ και ακόμα πιο αδιανόητο να μην πάρει ένας το μικρόφωνο να αποδοκιμάσει.

Σχετικά με τα περί αλλαγής του εκλογικού νόμου, ο κ. Οικονόμου τόνισε πως ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε από το βήμα της ΔΕΘ ότι δεν είναι στις προθέσεις του καμία αλλαγή «παρά μόνο εάν συμφωνούσε σ' αυτό ο κ. Τσίπρας αναγνωρίζοντας την ακαταλληλότητα της απλής αναλογικής ιδίως στην παρούσα συγκυρία που το μεγάλο ζητούμενο είναι η σταθερότητα, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και πανευρωπαϊκά. Η σταθερότητα και η σιγουριά». 

Πηγή: skai.gr