Οικονόμου: Προσωπική αγωνία Τσίπρα οι εκλογές – Σταθερότητα απαιτούν οι Έλληνες

Πυρά στον Αλέξη Τσίπρα πως κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ επαναλάμβανε μόνιμα κλισέ «και τα προσφιλή του ψέματα», εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Ο κ. Τσακαλώτος είχε ομολογήσει ότι το τσάκισμα της μεσαίας τάξης από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ταξική επιλογή. Ο κ. Τσίπρας σήμερα υπερθεμάτισε. Μίλησε για εθνική ανάγκη!», σχολίασε ο κ. Οικονόμου. 

Πρόσθεσε πως όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί εθνική ανάγκη την εξόντωση της μεσαίας τάξης «είναι πολύ φυσικό να μην αντιλαμβάνεται τι σημαίνει για την ελληνική οικογένεια να μπορεί να μεταβιβάζει την ακίνητη περιουσία και μέρος των χρημάτων που απέκτησε στα παιδιά της, χωρίς να πληρώνει φόρο».

«Επιβεβαιώνει ότι είναι αγκυλωμένος στο παρελθόν και για αυτό δεν καταλαβαίνει ότι η Ελλάδα αλλάζει, με κοινό παρανομαστή την ατομική προκοπή μέσα από την προαγωγή του συνολικού αγαθού», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Όσον αφορά στις εκλογές ο κ. Οικόνομου τόνισε ότι η προσωπική αγωνία του κ. Τσίπρα, «βρίσκεται στον αντίποδα της απαίτησης των Ελλήνων για σταθερότητα, ασφάλεια και προκοπή».

«Ο κ. Τσίπρας μετρά παθητικά το χρόνο μέχρι τις εκλογές - εμείς αξιοποιούμε το χρόνο για να λύνουμε προβλήματα προς όφελος της πατρίδας και των ανθρώπων της», ανέφερε χαρακτηριστικά.
 

Πηγή: skai.gr