Κλείσιμο

Οικονόμου: Ο Τσίπρας περιοδεύει τη χώρα και ονειρεύεται ότι ζει στο 2012

«Ο κ. Τσίπρας, απογυμνωμένος από πολιτικά επιχειρήματα για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας και της κοινωνίας, περιοδεύει τη χώρα και ονειρεύεται ότι ζει στο 2012» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ κατά την περιοδεία του στην αγορά της Πολίχνης το μεσημέρι.

Όπως αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «τότε αγόρευε στους αγανακτισμένους, αραδιάζοντας ψέματα και τάζοντας ότι θα τα αλλάξει όλα με ένα νόμο και ένα άρθρο. Ας του πουν επιτέλους οι συνεργάτες του ότι είμαστε στο 2022 και ότι ο εφιάλτης που έζησαν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δεν έχει ξεχαστεί». 

Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου, «οι περιστάσεις σήμερα είναι εξαιρετικά κρίσιμες και η Κυβέρνηση είναι παράγοντας σταθερότητας και ασφάλειας σε κάθε επίπεδο: οικονομικό, εθνικό, πολιτικό και κοινωνικό. Προσπαθούμε με επαγγελματισμό και σχέδιο να είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη». 

«Αφήνουμε τον κ. Τσίπρα να φαντάζεται ότι ξαναζεί το 2012. Άλλωστε η σχέση του με την πραγματικότητα και την αλήθεια δεν ήταν ποτέ καλή» καταλήγει ο κ. Οικονόμου. 

«Η ζωή των πολιτών με τον Μητσοτάκη θυμίζει πλέον survivor»

Κάλεσμα στους «δημοκρατικούς και στους προοδευτικούς πολίτες» να πάνε στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την Κυριακή, ανεξάρτητα αν είναι εγγεγραμμένοι στο κόμμα ή όχι, και να «στείλουν καθαρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής», απηύθυνε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, κατά την περιοδεία του στην αγορά της Πολίχνης.

«Η ζωή των πολιτών με τον κύριο Μητσοτάκη θυμίζει, πλέον, survivor. Όποιος επιβιώσει, όποιος αντέξει. Αυτή η ιστορία δεν μπορεί να συνεχιστεί», είπε ο κ. Τσίπρας στη δήλωση που έκανε κατά την περιοδεία του και συνέχισε: «Δεν είναι μόνο οι 9 μήνες λεηλασίας με τις τιμές διπλάσιες και τετραπλάσιες στο ηλεκτρικό ρεύμα. Σήμερα βλέπουμε τη βενζίνη να σκαρφαλώνει σχεδόν στα 2,5 ευρώ, βλέπουμε τον πληθωρισμό να σκαρφαλώνει σε διψήφια νούμερα, πάνω από 10%, έχουμε να τον δούμε από το 1994. Και την ίδια στιγμή βλέπουμε το πάρτι να συνεχίζεται, η λεηλασία στο δημόσιο πλούτο, τα golden Boys να παίρνουν παχυλούς μισθούς, οι ιδιώτες στην ενέργεια να βγάζουν ουρανοκατέβατα κέρδη, ενώ μισθωτοί, συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν λογαριασμούς, δεν έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν το μήνα.

Καλούμε κάθε δημοκρατικό, κάθε προοδευτικό πολίτη και όλο τον κόσμο που στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ, τους νέους ανθρώπους να βάλουν ένα λιθαράκι για να μπει ένα τέλος σε αυτό τον εφιάλτη. Τους καλούμε στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή, είτε είναι μέλη, είτε δεν είναι εγγεγραμμένα μέλη του κόμματος, προκειμένου να δώσουμε καθαρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής. Δεν έχει να κάνει με το ΣΥΡΙΖΑ. Έχει να κάνει με το αύριο του τόπου. Να πάρουν την προοδευτική παράταξη στα χέρια τους, αλλά, κυρίως, να πάρουν το αύριο του τόπου στα χέρια τους, στέλνοντας το λογαριασμό στον κ. Μητσοτάκη».

Πηγή: skai.gr