Οικονόμου: Ο Τσίπρας ονειρεύεται εκλογές, η κυβέρνηση λύνει προβλήματα

Οικονόμου: Ο Τσίπρας ονειρεύεται εκλογές, η κυβέρνηση λύνει προβλήματα

«Όσο αυτός ασχολείται με τα εσωκομματικά του, η Κυβέρνηση λύνει προβλήματα και μεριμνά για την ασφάλεια και τη σταθερότητα σε ένα πολύ δύσκολο παγκόσμιο περιβάλλον»

Ο Αλέξης Τσίπρας κλεισμένος σε μια κομματική γυάλα, ονειρεύεται εκλογές δήλωσε την Τρίτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στο σχόλιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία ότι «ο κ. Μητσοτάκης θα πάει σε εκλογές το Σεπτέμβρη για να προλάβει την απόλυτη κατάρρευση». 

«Η κυβέρνηση εφαρμόζει, μέσα στην πανδημία και την παγκόσμια κρίση ενέργειας, ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα στήριξης της κοινωνίας και των επιχειρήσεων, ώστε να περιοριστούν οι επιπτώσεις. Χωρίς αυτό το πρόγραμμα και τις διεθνείς πρωτοβουλίες μας, η κατάσταση θα ήταν πολύ χειρότερη» σημείωσε ο κ. Οικονόμου. Ο κ. Τσίπρας, πρόσθεσε, όταν κλήθηκε να διαχειριστεί το τελευταίο βήμα πριν από την έξοδο από τα μνημόνια το 2015, βύθισε τη χώρα σε ένα αχρείαστο  μνημόνιο 100 δισ και εξαθλίωσε τη μεσαία τάξη με την υπερφορολόγηση. Σήμερα, κλεισμένος σε μια κομματική γυάλα, ονειρεύεται εκλογές» τόνισε ο κ. Οικονόμου.  

«Όσο αυτός ασχολείται με τα εσωκομματικά του, η Κυβέρνηση λύνει προβλήματα και μεριμνά για την ασφάλεια και τη σταθερότητα σε ένα πολύ δύσκολο παγκόσμιο περιβάλλον» κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
 

Πηγή: skai.gr