Οικονόμου για Τσίπρα: Προσφέρει ψεύτικα λόγια και άτοπες διαπιστώσεις

Σκληρή απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα για όσα είπε στο Ηράκλειο Κρήτης έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για ιδιοτέλεια και εξυπηρέτηση μικροσυμφερόντων, την ώρα που η κυβέρνηση πασχίζει καθημερινά για να στηρίξει την κοινωνία.

Στην απάντησή του ο κ. Οικονόμου ανέφερε:

«Όσο η Κυβέρνηση προσφέρει στήριξη απέναντι στις επιπτώσεις των διεθνών κρίσεων ακρίβειας και τον σκληρό αγώνα που δίνουν καθημερινά πολίτες και επιχειρήσεις, ο κ. Τσίπρας, με ένα λόγο ξύλινο και χιλιοπαιγμένο, προσφέρει ψεύτικα λόγια και άτοπες διαπιστώσεις.

Μόνο που δεν καταλαβαίνει ότι τώρα είναι ο καιρός των έργων και όχι των λόγων.

Η κοινωνία ζητά στήριξη, σταθερότητα και ασφάλεια και η κυβέρνηση, αξιοποιώντας κάθε περιθώριο που υπάρχει, πασχίζει καθημερινά σε αυτήν την κατεύθυνση.

Ο κ. Τσίπρας, ζώντας σε ένα παράλληλο σύμπαν ιδιοτέλειας και μικροσυμφερόντων, καταστρώνει εκλογικά σενάρια.

Βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχία με την ελληνική κοινωνία».

Ο Αλέξης Τσίπρας σε επίσκεψή του στην αγορά του Ηρακλείου μίλησε για την ενεργειακή κρίση, λέγοντας ότι η κοινωνία πληρώνει τα σπασμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, «τις επιλογές της για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ εν μέσω ενεργειακής κρίσης, την βίαιη απολιγνιτοποίηση αλλά και την ανοχή στα καρτέλ της αισχροκέρδειας που έχουνε βγάλει πάνω από ενάμισι δισεκατομμύριο κέρδος τους τελευταίους 8 μήνες».

«Οι τρομακτικές αυξήσεις στα τιμολόγια της ενέργειας έχουν φέρει νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε απόγνωση. Σε συνδυασμό με τις εξίσου μεγάλες, πολύ μεγάλες αυξήσεις στα τρόφιμα βασικής κατανάλωσης, στα καύσιμα αλλά και στα ενοίκια, αυτή η απόγνωση σε πολλές περιπτώσεις μετατρέπεται σε απελπισία», τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Πηγή: skai.gr