Κλείσιμο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων στη σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρων

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και στον υπουργό Οικονομικών εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για το νέο πακέτο μέτρων και τη συνάντηση του Γιάννη Στουρνάρα με την τρόικα. Σε ανακοίνωσή της, η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για «επικοινωνιακές ασκήσεις», προσθέτοντας ότι τα νέα μέτρα που αναμένονται να ληφθούν θα ολοκληρώσουν την κοινωνική ισοπέδωση και θα βαθύνουν την ύφεση.

«Για τον κ. Στουρνάρα τα δισ. είναι νούμερα. Για την ελληνική κοινωνία όμως είναι θέσεις εργασίας, συντάξεις, μισθοί, κλείσιμο επιχειρήσεων, είναι ανθρώπινες ζωές με τις οποίες κανείς δεν δικαιούται να παίζει. Ψιλά γράμματα για τον κ. Υπουργό» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Κανείς δεν ενδιαφέρεται
και δεν παρακολουθεί τις συναντήσεις των τριών κυβερνητικών εταίρων γιατί όλοι γνωρίζουν καλά ότι γίνονται για το θεαθήναι, καθώς τα μέτρα έχουν κλειδώσει», δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης.

«Ο κ. Κουβέλης κρατά το όπλο, ο κ. Βενιζέλος τραβά τον κόκορα και ο κ. Σαμαράς είναι έτοιμος να πατήσει τη σκανδάλη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν αρκούσαν οι επικύψεις Στουρνάρα στους τροικανούς, που ως καλοί τοκογλύφοι θα επιζητούν εσαεί περισσότερο χρήμα και περισσότερο αίμα από τον ελληνικό λαό. Την ίδια ώρα Βενιζέλος και Κουβέλης παίζουν το τελευταίο επικοινωνιακό χαρτί τους μήπως και περισώσουν κάτι από τα προς κατεδάφιση κόμματά τους» αναφέρει η Χρυσή Αυγή.
Πηγή: skai.gr