Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την πρόταση των ΑΝΕΛ για τα «κόκκινα» δάνεια

Τη στήριξη της πρότασης των ΑΝΕΛ για τα «κόκκινα» δάνεια όταν έρθει στην ολομέλεια της Βουλής ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πάνο Καμμένο.

Τόνισε πως υπάρχουν πολλά κοινά σημεία αλλά και διαφορετικές προσεγγίσεις, διευκρινίζοντας πως είναι «απαιτητό να προχωρήσουμε προκείμενου να σταματήσει η καταστροφική πολιτική του μνημονίου και να προχωρήσουμε στην ανόρθωση της οικονομίας».

Ο κ. Καμμένος από την πλευρά του σχολίασε πως είναι πολύ σημαντικό ότι αυτή η πρόταση γίνεται δεκτή από την αξιωματική αντιπολίτευση και συμπλήρωσε πως θα προσπαθήσει να κάνει επαφές με τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Ο κ. Καμμένος ρωτήθηκε για ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και αν αυτό τέθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Απάντησε πως αυτό θα το αποφασίσει ο ελληνικός λαός και πως «εμείς κάνουμε δημόσιο διάλογο μπροστά στις κάμερες και αυτόν το διάλογο θα τον συνεχίσουμε για να βρεθεί η καλύτερη λύση για το καλό των Ελλήνων.

Ο Αλέξης Τσίπρας ρωτήθηκε και για την παρέμβαση της Δικαιοσύνης μετά από τις αναφορές για χρηματισμό βουλευτών, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει.

«Ζούμε μέρες του '65» είπε από την πλευρά του ο Πάνος Καμμένος και προέτρεψε τη Δικαιοσύνη να καλέσει πρώτο μαρτυρά τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφορικά με όσα είχε πει τον Απρίλιο του 2012 για το ρόλο του Γιώργου Συμπιλίδη στην πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη το 1993.
Πηγή: Αντώνης Αντζολέτος