Hurriyet: Απρόσμενο τηλεφώνημα του Ακάρ στον Έλληνα ομόλογό του - «Νίκο κοίτα ποιον έχω δίπλα μου»

Ο Χουλουσί Ακάρ συναντήθηκε με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό της Κάισερισπορ, Δημήτρη Κολοβέτσιο

Έκπληξη στον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Παναγιωτόπουλο, έκανε ο ο Χουλουσί Ακάρ ο οποίος του τηλεφώνησε από τα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομάδας Κάισερισπορ, της τοπικής ομάδας της Καισάρειας, εκλογικής περιφέρειας του Τούρκου υπουργού Άμυνας.

Ο Χουλουσί Ακάρ συναντήθηκε εκεί με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό της ομάδας, Δημήτρη Κολοβέτσιο, και σύμφωνα με το δημοσίευμα,  τη στιγμή εκείνη τηλεφώνησε τον κ. Παναγιωτόπουλο και του είπε: «Κοίτα Νίκο ποιον έχω δίπλα μου». Στη συνέχεια έδωσε το τηλέφωνο στον Έλληνα ποδοσφαιριστή για να συνομιλήσει με τον υπουργό.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet, οι δύο υπουργοί είχαν σύντομη συνομιλία κατά την οποία ο Ακάρ είπε στον κ. Παναγιωτόπουλο ότι βρίσκεται στην Κάισερισπορ ενώ του μετέφερε τους χαιρετισμούς της διοίκησης της ομάδας.

huriett

Τον ρώτησε μάλιστα αν γνωρίζει για την Κάισερισπορ, ενώ ο κ. Παναγιωτόπουλος απάντησε ότι ξέρει την φετινή πρωταθλήτρια Τουρκίας, Τράμπζονσπορ.

Το τηλεφώνημα ολοκληρώθηκε με τον Ακάρ να λέει στον Παναγιωτόπουλο: «Ευχαριστώ Νίκο, να προσέχεις τον εαυτό σου» και από την πλευρά του ο Έλληνας υπουργός φέρεται να απάντησε:« Ευχαριστώ, τις καλύτερες ευχές και από εμένα».

Ο Τούρκος υπουργός αμέσως μετά σχολίασε ότι «οι ποδοσφαιριστές είναι εκπρόσωποι της ειρήνης στις χώρες. Χάρη σε αυτούς, οι σχέσεις προχωρούν πιο ομαλά».

Πηγή: skai.gr