ΚΑΙΡΟΣ

Ντόρα στο ΣΚΑΪ: «Κακώς Μπους - Μπλερ δίνουν περιθώρια χρόνου...»

Έκκληση για άμεση κατάπαυση του πυρός για απολύτως ανθρωπιστικούς λόγους απηύθυνε μέσω του ΣΚΑΪ η υπουργός Εξωτερικών, τονίζοντας ότι «κακώς Μπους και Μπλερ δίνουν χρονικά περιθώρια». «Σκοτώνεται κόσμος, καταστρέφεται μία χώρα», υπογράμμισε η κ. Μπακογιάννη, εκφράζοντας την ανησυχία της για την κλιμακούμενη ένταση και την κορύφωση των επιχειρήσεων. Ζήτησε συντονισμένες προσπάθειες για την αποκλιμάκωση της κρίσης, σημειώνοντας ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν δείγματα αισιοδοξίας.
Σε ό,τι αφορά στην επιχείρηση επαναπατρισμού, η υπουργός Εξωτερικών υπογράμμισε ότι οι έλληνες πολίτες ήταν οι πρώτοι που έφυγαν από το Λίβανο, προσθέτοντας ότι η Ελλάδα ήταν ΚΑΙ πρώτη ΚΑΙ αποτελεσματική.
Τέλος, κατηγόρησε τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου ότι κάνει απεγνωσμένη προσπάθεια να δώσει την εντύπωση ότι υπάρχουν άλλου είδους περιθώρια από αυτά που χρησιμοποιεί το υπουργείο Εξωτερικών.
«Η κα Μπακογιάννη θα πρέπει να συνηθίσει στην ιδέα ότι θα ελέγχεται» δήλωσε στο ΣΚΑΙ ο Ανδρέας Λοβέρδoς από το ΠΑΣΟΚ, καταλογίζοντάς της αλαζονεία. Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι άφησε ακέφαλη την πρεσβεία στην περιοχή σε αυτή την κρίσιμη χρονική στιγμή.
Πηγή: skai.gr