Πληθωρισμός

Στο 2,4% υποχώρησε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο - Στο 4,3% στην Ευρωζώνη

Επιτέλους μονοψήφιο στον πληθωρισμό τροφίμων 8% στην Ελλάδα 8,8% στην ευρωζώνη - Ο δείκτης τιμών καταναλωτή (ΔΤΚ) στην Ελλάδα υποχώρησε τον Σεπτέμβριο στο 2,4% ετησίως από το 3,5% του Αυγούστου

Κλείσιμο

Ντόρα Μπακογιάννη: Θα δώσω τη μάχη, δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου (vid)

«Θα δώσουμε τη μάχη, δεν θα το βάλουμε κάτω. Δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου. Ελπίζω όμως να είναι η τελευταία».

Αυτό δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη μετά την ανακοίνωση που έκανε η ίδια νωρίτερα σήμερα για τη μάχη που δίνει με το πολλαπλό μυέλωμα, σε διαδικτυακή ομιλία για τις γερμανικές εκλογές, στην οποία και μετείχε μαζί με τους Δημήτρη Καιρίδη, Ευρυπίδη Στυλιανίδη και Θοδωρή Ρουσόπουλο.

Όπως τόνισε ελπίζει ότι και από από αυτή την προσπάθεια θα βγει ακόμα πιο δυνατή. .

«Ευχαριστώ για το απίστευτο κύμα συμπαράστασης που έχω λάβει από το πρωί. Ένα δημόσιο πρόσωπο με χιλιόμετρα έχει υποχρέωση να πει την αλήθεια και για τα θέματα υγείας του και να στείλει και ένα μήνυμα σε όσους περνάνε το ίδιο πρόβλημα. Ο καρκίνος είναι αρρώστια που πολεμιέται, ακόμα καλύτερα από το παρελθόν. Δεν θα το βάλουμε κάτω, θα δώσουμε τη μάχη. Δεν είναι η πρώτη ατυχία, ελπίζω να είναι η τελευταία και να βγω πιο δυνατή», ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη, στέλνοντας «ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, διότι τα μηνύματα που έχω λάβει από όλους τους πολιτικούς χώρους είναι τόσο συγκινητικά και μου δίνουν τόση δύναμη».

Πηγή: skai.gr