ΚΑΙΡΟΣ

Ντ. Μπακογιάννη: Θα έπρεπε να ντρέπεται ο κ. Κοτζιάς

Βολές κατά του υπουργείου Εξωτερικών, με αφορμή την ανακοίνωση του, όπου κάνει λόγο για ανάκτηση 2,5 εκατ. δολ. «ασκόπως σπαταληθέντων» το 2008, εξαπέλυσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη. 

«Ποτέ στην ιστορία της χώρας  δεν έχουν ειπωθεί τόσο μεγάλα και ξεδιάντροπα ψέματα από Έλληνα υπουργό Εξωτερικών» αναφέρει σε δήλωσή της η κ. Μπακογιάννη σημειώνοντας ότι «ο κ. Κοτζιάς θα έπρεπε να ντρέπεται».

«Κατά καιρούς όσοι είχαμε την τιμή να υπηρετήσουμε  το υπουργείο Εξωτερικών έχουμε ασκήσει κριτική ο ένας στον άλλο. Πάντα όμως σεβόμασταν ότι το ΥΠΕΞ εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες πέρα και πάνω από κόμματα. Κανείς δεν το εξευτέλισε με αυτό τον τρόπο», αναφέρει η πρώην υπουργός Εξωτερικών.

Στην ανακοίνωση η κ. Μπακογιάννη τονίζει: «Και για να μην υπάρχουν αμφιβολίες παραπέμπω στη δήλωση του τότε Γ.Γ  Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Συνεργασίας για την Ανάπτυξη Θεόδωρου Σκυλακάκη.  Ο κ. Κοτζιάς αν έχει την παραμικρή τσίπα ας πάει αύριο το πρωί τον φάκελο στον εισαγγελέα. Διαφορετικά θα το κάνω εγώ. Ευτυχώς κάποια πράγματα στη χώρα παραμένουν όρθια παρά τις φιλότιμες προσπάθειές τους».

Η κ. Μπακογιάννη, παραθέτει η δήλωση του κ. Σκυλακάκη: 


Πηγή: skai.gr