Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: «Τα γαλάζια παιδιά συνεχίζουν τη χρυσή πορεία των προγόνων τους που καταλήστεψαν την Ελλάδα»

«Με την κληρονομιά των προγόνων τους που συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να καταληστεύουν την Ελλάδα, τα γαλάζια παιδιά έρχονται να συνεχίσουν τη «χρυσή» τους πορεία» απαντά στην ΟΝΝΕΔ η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

Απάντηση στην ΟΝΝΕΔ δίνει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανακοίνωση για το δεύτερο σποτάκι «χάου του» με θέμα τον κατώτατο μισθό.

Η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Με την κληρονομιά των προγόνων τους που συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να καταληστεύουν την Ελλάδα, τα γαλάζια παιδιά έρχονται να συνεχίσουν τη «χρυσή» τους πορεία.

Έχουν το know how.  Ποιος να το αρνηθεί;

Έχουν το know how στα σκάνδαλα, στην εξαπάτηση, στα ρουσφέτια, στις «δουλίτσες» και στις εξυπηρετήσεις.

Έχουν το know how στις διπλοθεσίες και τους μετακλητούς (που τους έχουν τριπλασιάσει), είναι αυτοί που έχουν γεμίσει τον τόπο golden boys την ώρα που η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στην ανεργία των νέων. 

Η λίστα με τα σκάνδαλα και τις αρπαχτές τους είναι ατελείωτη. Ναι, οι νέοι και οι νέες πραγματικά γνωρίζουν ποιος τους εξαπάτησε. 

Γνωρίζουν ποιοι χρεοκόπησαν τη χώρα, ποιοι έδιωξαν 1.000.000 νέους/ες στο εξωτερικό, ποιοι τους αφαίρεσαν την πρόσβαση στο δημόσιο πανεπιστήμιο, ποιοι αδειάζουν τα ταμεία και ετοιμάζουν ένα ανελεύθερο μέλλον που δεν τους περιλαμβάνει.

Για αυτό θα δώσουν στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το μεγαλύτερο ποσοστό, όπως το έκαναν και στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Γιατί γνωρίζουν πως το δικό σας know how είναι το μαύρο παρελθόν που πρέπει να αφήσουμε πίσω για να προχωρήσουμε μπροστά με αξιοπρέπεια και προοπτική».

Πηγή: skai.gr