ΝΔ: «Στημένες» οι διαμαρτυρίες κατά της κυβέρνησης στα Χανιά - Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο αγανακτισμένος πολίτης

Για «στημένη» περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά κάνει λόγο με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, καθώς σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, «ο αγανακτισμένος πολίτης που εμφανίζεται στις κάμερες στα Χανιά να εκφράζει, δήθεν αυθόρμητα, την οργή του για την κυβέρνηση, στον κ.Τσίπρα, είναι γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο πρωτοστατεί μάλιστα στην οργάνωση της περιοδείας».

Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ συνεχίζει: «Τόσο στήσιμο! Σκηνοθεσία ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστή τον κ.Τσίπρα και κομπάρσους τα στελέχη του! Πώς το έλεγε ο μεγάλος Δ.Παπαγιαννόπουλος, όταν ως Γκρουέζας ετοίμαζε την περιοδεία του Μαυρογιαλούρου; 'Το έχουμε οργανώσει και το αυθόρμητο'!».

Σύμφωνα με φωτογραφίες που παρουσιάζει το kosmoschania.gr, ένας εκ των ιδιοκτητών εμπορικού μαγαζιού που εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης μπροστά στις κάμερες στη συνομιλία του με τον κ. Τσίπρα ήταν ο ίδιος άνθρωπος που οργάνωσε με ποιους θα συνομιλήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την πρώην υφυπουργό Μακεδονίας - Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες ο Αλέξης Τσίπρας συνομιλεί μαζί του για τις ρήτρες της ΔΕΗ και μόλις τελειώνει η συνομιλία τους ο ίδιος άνθρωπος αρχίζει να μαπίνει σε άλλα μαγαζιά καλώντας τους πολίτες να χαιρετήσουν τον κ. Τσίπρα.

Πηγή: skai.gr