ΝΔ: Παραιτείται από το βουλευτικό του αξίωμα ο Ν. Σταυρογιάννης

Κατά έναν βουλευτή ενισχύεται η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, και κατ' επέκταση η συγκυβέρνηση, καθώς ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Σταυρογιάννης καταθέτει επισήμως την Τετάρτη το πρωί επιστολή παραίτησης από το βουλευτικό του αξίωμα.

Ο κ. Σταυρογιάννης εξελέγη δήμαρχος Λαμίας στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, και θα παραδώσει την έδρα του μιας και υπάρχει ασυμβίβαστο. Έπειτα θα ορκιστεί δήμαρχος. 

Την έδρα καταλαμβάνει ο Δημήτρης Μπριάνης με τη Νέα Δημοκρατία. Την έδρα καταλαμβάνει ο Δημήτρης Μπριάνης με τη Νέα Δημοκρατία. Σημειώνεται ότι με την παραίτηση Σταυρογιάννη η δικομματική κυβέρνηση συγκεντρώνει πλέον 155 βουλευτές, 25 λιγότερους από τον αριθμό των 180 που χρειάζονται για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Κύκλοι από το περιβάλλον του νέου δημάρχου σχολίαζαν στο Lamiafm1.gr ότι ο κ. Σταυρογιάννης θέτει πάνω από όλα την πρόσφατη λαϊκή εντολή των δημοτών και θα επιδοθεί απερίσπαστος στα νέα του καθήκοντα μαζί με τους συνεργάτες του η παράλληλη άσκηση των καθηκόντων του ως δημάρχου και βουλευτή δεν του επιτρέπουν να υλοποιήσει όπως ακριβώς έχει σχεδιάσει το προεκλογικό του πρόγραμμα και γιαυτό θα καταθέσει στον πρόεδρο της Βουλής την βουλευτική του έδρα.
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ, Απόστολος Έλληνας